0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar hametan verdi saglik ocagi her acmada onu kullaniorum birde gece yatarken surecegim bi krem verdi 

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Madecascol kremi bi arastirsana canim eczacinada sor o yanigi pisigi geciriyo diyolar gene sen bi arastir 
tarafından
Yani iyi gelebilir belki eksi sozlukten baktm herkes cok ovuyo kremi yaniga bile iyi geliyomus o derece ama cocuk oldugundan sen eczaneye danismadan kullanma kuzum
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim
tarafından
Rica ederim gecmis olsun
tarafından
Yüzüme yag sıçradı ondan o kremden sürdüm azcık iz kaldı ama 2 günde falan kabuğunu yarasını yok etti resmen gerçekten çok iyi yanık konusunda
tarafından
Sorucam eczaciya mutlaka canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Trysod gecıırıyor ama cok havalandırman lazım canım
tarafından
Tamam canim Tesekkur ederim evde acik birakmaya caliscam hep
tarafından
En az 10 dk kuzum bırak yıka hemen krem sur kaplı kalmaktan oluyor hava ısındı ya
tarafından
Tesekkur ederim altina alt acma bezi serip bezsiz uyutmayi denicem isersede ona işesin cok kotu oldu uzuluyorum napsam gecmio sabunda kullanamiorm gotune islak mendili yikamadan surmuyorum
0 oy
(3,594 puan) tarafından
Valla bizimki bezi satmadık geçti bezde yapıyor 
tarafından
Bez degistim ama bimin bezini kullaniodum cok kalin yazim olmuyo ya 4 aylik daha
(3,594 puan) tarafından
Ben sarmadim belli sure yaz geldi malum yazık surekli sarili duruyor hele bide sıcak memleketse
tarafından
Istanbuldayiz canim bezsiz uyutucam ama altina alt acma bezi serip uzerine sortunu giydirip ustuny orteyim mi yoksa oyle apaacikmi uyusun nasil yapim sonra hasta etmim cocugu
0 oy
tarafından
Hamazing ve trosyd krem ama bi araştır daha kötü olmasın, sık sık havalandır ıslak mendil kullanma  
tarafından
Bepantolu denedim daha kizartti hemen biraktm smdi iki krem versiler ama ise yaramior ya
0 oy
(164,092 puan) tarafından
gecmis olsun     
tarafından
Sagol canim bexinnlastikletinide kopariyofum ama bi numara buyuk beze gecicem insallah duzelir

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 496 göst.
13 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 413 göst.
13 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cimbom283828 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 840 göst.
11 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,495 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,871 soru

24,407,096 cevap

350,616 kullanıcı

...