0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (1,392 puan) tarafından
Eşim dogumgünü kutlamayı sevmiyor hem maddi acidan hem kendi zihniyeti acısından her dogungününü sorunlu bir sekilde geciriyrz.Bugünde babaannesi aradı okulda kutlayın bende gelirim vs dedi bende oglunun malzemeleri almak istemedigini söyledim bir de okulda anneleri babalari gelmiyormus arkadaslarnin yani beni kabul eder mi bilmiyrm ki babaannnesini kabul etsinler bende öyle dedim okulda sadece arkadaslariyla kutluyorlarms diye yani yanlis anlamis midir  .Şimdi hem okulda kutlayip hem onlarla beraber ayrı kutlayalım o zaman dedim ama esimin lafından sözünden de yoruldum.Ne yapacagimi bilemedim ya hep bu günlerde sorun olmasindan sıkıldm .

2 Cevaplar

0 oy
(4,988 puan) tarafından
Her şeyini evde hazirla pastasinida evde yap yinedemi söylenir 
(4,988 puan) tarafından
Ya ben bile doğum günümün kutlanmasini isterim kutlanmazsa evde kiyametleri koparirim ☺️☺️
Bu cocuk heveslenir yaa
(1,392 puan) tarafından
Yani insan cocugunu düsünür en azından .Peki okula kaynana gelir mi ya o da gelmeyi dusünmüs ama daha aileleri almiyorlarsa
(4,988 puan) tarafından
Ogretmenle konuş canm aman izin vermeselerde bosver babanneyi☺️
Sen cocugun mutluluguna bak
(1,392 puan) tarafından
Valla o da garip babaanne geldigini de ilk defa duydum  okuldaki kutlamaya ;)
(4,988 puan) tarafından
Oda orda bulunmak istiyodur belki kız iyi düşünelim ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(7,817 puan) tarafından

Valla hayat o kadar pahalılaştıki 100₺ den ucuz pasta yok e buna içecek lazım tuzlu bişeyler lazım süsüydü püsüydü eşinde tek çalışansa hak vermemek elde değil:(

(1,392 puan) tarafından
Susu püsü var bir pasta alinacak bende bir seyler yaparm canm aman ne bileyim o  konuda o  hakli kaynanam yapsın diyor bir taraftan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
16 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (7,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 846 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,730 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,854 soru

24,421,034 cevap

351,569 kullanıcı

...