Ben devlet hastanesinde doğum yaptım. Doktorum çok iyi doktordu(ama malesef doğumum onun nöbet gününe denk gelmedi:)) ebeler de özele göre daha tecrübeli diye düşündüm. Özeldeki ebeleri kötülemek istemiyorum. Ama devlet hastaneyi tercih ettim. Ha ilk zamanlar özele de gidiyordum. Şaka değil ama devlet hastanesinde sıram gelince randevu saatinde doktor odasındaydım ama özel hastanede 1.5 saat bekledigim oldu. Ve özel hastane 6 aylık hamileymişim, her gittiğimde kan istiyor, 6 aylıkken doktor diyor ki "evveeet, sifir pozitif miş kan grubumuz". Sonra e nabizdan baktım her ne zaman kan veriyorum hep kan grubumu da bakıyormuş. Evet o zaman 15 liraydı kan grubu öğrenmek ama her zaman ona bakmak neymiş arkadaşlar. Resmen parayı gereksiz şeylere alıyorlar.yani ilk defa geldim mi hastaneye ilk kan aldıklarında baksınlar. Kan grubu değişmez ki. Eşim hamile olduğumdan 7 ay sonra yanıma geldi, Yanı o parayı kazanmak için çok uzun süre ayrı kalıyoruz. Kızdım bir daha özele görmedim. Hiç pişman değilim.