0 oy
1,027 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eski postlardan biliyorsunuz dur belki 2. Evliligim eski kaynana durduk yere benden helallik istedi sana çok eziyet ettim 2 evladından ayırdım sen hakkını helal etmezsen gözlerim açık gider dedi hiç cevap vermeden telefonu kapadım çocuklar onun telefondan yada halasindan arıyor çocuklar zannedip açtım sizce hakkımı helal etmeliyimiyin etmemeli miyim çok acı çektim en acısı evlatlarından ayrıldım

30 Cevaplar

0 oy
(493 puan) tarafından
Et veya erme diyemem ama vicdanını dinle zaten etmemezlik geçmiyorsa dilinde etsen bile helal olmuyor canım 
-Reklam-
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Evlatlardan ayıracak kadar vicdansız birine hakkımı asla helal etmem !!
0 oy
(211 puan) tarafından
Ben etmezdm etmıcemde
0 oy
(129,963 puan) tarafından
bi zahmet gozu acik gitsin soz konusu evlatsa
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Beni evladımdan ayıranı iki cihanda da affetmem
0 oy
(9,945 puan) tarafından
Asla helal etmezdim sen yine iyisin bişey demeyip kapatmışsin ben olsam yüzüne derdim haram olsun asla helal etmem diye
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Evlatlarını niye bıraktın? 
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Eğer yuvamı yıkamaya sebebiyet vermişse sen hakkını helal etsen bile  Allah hesabını soracaktır ki anne için en zoruda evlendin dan ayrı kalmaktır bunu da yapmış ben olsam hakkımı helal etmem bana yaşattığı  kadar kendi yaşasın çeksin ama yine senin vicdanına kalmış
0 oy
tarafından
Bu helallik konusunun sözle olmadığına inanıyorum. Evlatlarından ayırmış seni, sen helal olsun desen de içinden gerçekten gelerek değmeyeceğin için bence bir anlamı olmaz ki zaten affedilecek bir durum da değil.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 837 göst.
8 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,961 göst.
16 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 539 göst.
27 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 494 göst.