+1 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hamileyim Fatih'te Neslihan hanıma gittim bir kaç kez ama her gittiğimde boşu boşuna gidiyorum bana gel diyor tahlil yaptıriyor gidiyorum sonuç göstermeye niye geldin diyor daha 3 kez gittim keseye bakmadı her şeyin zamanı var diyor altı üstü keseye bakicak kırk kere niye geliyorsun dedi anlatıyorum bekle sen diyor sıkıldım baya sinir oldum oğlumla zar zor gidiyorum ondada boşu boşuna zamanm gitti ve süründüm çocukla

4 Cevaplar

+1 oy
(851 puan) tarafından
Farabi güzel ama ordada randevu bulunmuyor ..darica eğitim ve araştırma hastanesi emre bey ...
tarafından
Kız orasida uzak bana ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ben derince eğitim araştırma hastanesine gidiyodum çok iyi hastane 
tarafından
İzzet Yücesoy canım
(554 puan) tarafından
Şimdi burda kadın doğum alikahyaya geçti canım sopalı da bakmıyorlar di mi
tarafından
Bekarken gidiyorum cnm biliyorum ama bana uzak kalıyor maleseff gidemem ama doktor önerin varsa gören faydalansın
tarafından
Ali kahyayı hiç önermem hastane yatakları okadar piski doğum öncesi gittim hiç gitme hijyen sıfır beni muane eden kadın doktor eti gong yedi
(554 puan) tarafından
Kız ben sadece Alikahya da var saniyordum artık sopalı da kalktı diye biliyordum aa
0 oy
(8 puan) tarafından
Fatih devlette Ali Nurettin diye bı doktor var ben ona gidiyorum şuan canım çok ilgili tavsiye ederim 
tarafından
Sevmiyorum kız o doktoru ablama rahim kanserisin dedi oysa ki yoktu çok şükür sadece enfeksiyon varmış ve yara var yakicaz dedi yaktı ama asla geçme vs. Olmadı tekrar etti yine gel alicam demiş gitmedi artık bende o yüzden Neslihan hanıma aldm
(8 puan) tarafından
Yaa banada her gittiğimde çok ilgili davranıyor:) hatta o doktora randevu yoksa almıyorum banada Ayhan diye bı doktor kese boş kürtaj dedi ertesi hafta Nurettin beye aldım saçmalama çok sağlıklı bebegin dedi ama o 1 hafta nasıl geçti gel bana sor :)
0 oy
(24 puan) tarafından
Ben iki oğlumdada Ayhan Türkmene gittim çok iyi doktur cnm 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
5 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
23 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pppppp (992 puan) tarafından soruldu

411,191 soru

12,377,158 cevap

42,928 kullanıcı

Kategoriler

...