0 oy
142 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,220 puan) tarafından
Yarın ne yapabilirim varmı fikriniz yada sizler ne yapacaksınız 

6 Cevaplar

+1 oy
(2,234 puan) tarafından
Ben yumurta sarısı labne peynir ve pekmez ezip veriyorum benim kızda seviyor yani
(5,593 puan) tarafından
Bizim doktorumuzda cok ince dusunuyo, labne ve lor yapmamis soyledi hatta sut markasi bile verdi :)
(2,220 puan) tarafından
Eski tadında sayfasından alıyorum ben yoğurt lor ve labnesini bebek için olanlara bakabilirsiniz
(5,593 puan) tarafından
Tesekkurler :), bizim ki alerjik bebek o sebeple doktorumuz cok hassas, bi kac haftaya ben deneyecegim bi yan etki olmazsa bebege denetecegiz
(2,220 puan) tarafından
Benim.doktor tam tersi bende sizin doktor kadar hassas o yüzden her dediğini de yapmam  bebeğimin beslenmesine ozen gösteriyorum en azından bi yaşına kadar zaten sonra istemesekte yer :)
(5,593 puan) tarafından
Bende iki yasina kadar dikkat etsem yeter diyorum, sonra ise baslayacagim bebegimde krese,evde yine dikkat ederimde o yasta disarda cok edemem
-Reklam-
+1 oy
(6,921 puan) tarafından
O aylarında az pekmez labne yumurta sarısı verirdim
+1 oy
tarafından
7 aylık bebek kuymagi var onu yapabilirsin ben yaptım iki üç kere 

Bebek pankeki yapabilirsin 

Yumurtanın sadece sarısı ile omlet yapabilirsin
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Patatesi haşlayıp çatalla ezin içine biraz peynir karıştırıp üzerine Yumurta kırın çok besleyici oluyor. 

Zeytinli omlette güzel oluyor Yumurtaya biraz un biraz peynir iki zeytin doğrayıp altli üstlü pişirin. Pankek gibi oluyor ama seviyor bebekler
0 oy
tarafından

Canım ben yumurtanın sarısı, keciboynuzu pekmezi, lor peynir, muz bunları iyice çatalla ezerdim. Sonra başka bir kaba bebe bisküvisi koyardım üzerine ılık su yada meyve sıkıp suyunuda koyabilirsin. İster su ister meyve suyu ikisinden birini bisküvinin üzerine dök hemen yumuşar zaten. Sonra bu ezdiklerimi onunla birleştirip iyice karıştırıp ve tekrardan ezip içine hakiki zeytinyağı dokerdim kabız olmasın diye. Karıştırıp yedirirdim canım. Cokta severek yerdii. Tadina baktım süper oluyor cidden. Kendim uydurup yapmıştım. 

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Anne sütü;:) sadece tadım yapıyor şu an, öğün olarak vermeye başlamadım, karışık yiyecekleri sindirmesi zor olur ben bi süre daha tek vermeyi düşünüyorum, tahıl un irmik vs hem sindirimi çok zor hem besleyici değil o yüzden uzun bi süre vermeyi düşünmüyorum. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mrvvvv (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 293 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu