0 oy
966 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kocasina sözünü geciren nasil geciriyor ya her istediginu nasil yaptırıyor. 

45 Cevaplar

0 oy
(4,859 puan) tarafından
Vallahi iki kişi tanıyorum sözünü geçiren biri eltim seni habire bosarim seni terk ederim deyip adama istediğini yaptırıyor arkadaşım var bı oda gerektiği yerde seni bosarim diyor sözlerini geçiriyorlar bı ben geciremiuorum cunki o sözleri söylemiyorum söylesem belki sözüm geçer heralde
tarafından
Gidersen git diyor bana
(4,859 puan) tarafından
Kaynimda gidersen git daha birsuru şey diyo ama lafını geçirtiyor gene eltim bı gün evden habersiz çıkıyor telefonları kapatıyor milleti arttırıyor kendini kıymete biniyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce koca karısını sevmeli azçok saygı duymalı.Kadında dominant olmalı.
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Valla keşke dinletebilseydim ama yok maalesef dinlemez canım neyaosam da boş arkadaşlarımın eşleri var onlar çok güzel dinletiyor ama benimki hiç hayatta dinlemez 3yil sevgili olduk wevgiliyken daha iyiydi evlenince çok değişti çok sınırlı biri :'(
0 oy
(3,253 puan) tarafından
Ben 7 senedir evliyim başlarda cok sinirli hırçın bir ese sahiptim ama simdi genel olarak her dediğimi yaptırıyorum zamanla degisti cok şukur 2 de evladımız var bunun sebebini bilmiyorum  ama iyiki degismis 
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Biz her konuda oturup konuşuyoruz bir karar alınacaksa birlikte veriyoruz ben hep yanında oldugumu kararlarına güvendiğimi söylüyorum oda bu yüzden fikirlerime önem verir Allah razı olsun gerçekten bazen gıcık falandır ama cebinde parası varsa her istediğimi alır 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bnm koca yumuşak cnm.Bnde yumuşak başliyim.Sözümü geçirmeye çalışmadım konuşarak anlaşıyoruz.Maşallah diyeyim yani iş koca da bitiyor koca geçimli ise iyi olursunuz. :)
(3,895 puan) tarafından
Benimde oğlum biraz huysuz hemen yemeği hazır olsun hizmeti tam olsun ister ilerde onu alacak kadın yandı yani ben anası olarak cekiyorum ama kadın çekecek mi? Sanmıyorum. :)
0 oy
tarafından
Bu değer vermekle alakalı en başta. Sonra ilişkideki rollerin nasıl oturduğuyla alakalı. Siz en başta size yapılanlara ses çıkarmıyorsunuz sonra da iyice azıtıyotlar. Sınırları çizmek çok önemli. Ama taa en baştan. 
0 oy
tarafından
Kafa yapısının uyması gerekiyor aslında erkek yada kadının baskinligi ile alakası yok bu durumun her 2 tarafta birbirine saygı gösterse mis gibi yürür bu evlilik 
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Kocanin ağzına s.carsan

Her istediğini aldirisan 

Acimazsan 

Hesaba almazsan 

Yemek temizlik yapmazsan senin gotunde koşar bacım

Yani cevremde çok öyle bir halt bilmeyip ama kocsi ağzının icin bakan 
0 oy
(719 puan) tarafından
Erkeğin adamligiyla alakalı bişey adam olan zaten karısını colum çocuğunu üzmez kıyamaz ama erkek olanalr öyle mi 
0 oy
(242 puan) tarafından
Arkadaşa katılıyorum kesinlikle karakter meselesi bazı insanlara sevgi saygı ne gösterirsen göster olmuyor 
0 oy
(196 puan) tarafından
Kendini ağırdan alman lazım hem onun huyuna gidecen alttan alttanda istedigini yapican hem ulaşılmaz hemde eşinin yanında olcan instagram dan esra ezmeci yi mutlaka takip et
0 oy
(130,047 puan) tarafından
isini bastan saglama alcan karakteri iyi bi koca bularak 
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Söz geçirmek değilde tatlı dille söylüyorum yaparsa yapar. Yapmazsa ben yapıyorum.  Benim yaptığımı görünce kendisi işe el atıyor  :) her konu için geçerli bu.

Bazende trip atıyorum  :)
0 oy
tarafından

Eşim ailesine karşı çok aksi ters sinirli birisi ben evlenirken görümcelerim onların eşleri abileri hatta annesi bile Allah yardımcın olsun kızım baştan söyleyim bizde ayrılmak yok iyice düşündün mü dediler:D başta neden böyle diyolar pamuk şekeri gibi adam diyordum ki evlenene kadar :D evlendikten sonra onlara nasıl davrandığına şahit oldum ama bir gün olsun bana sesini yukseltmemistir yada ters bişey söylememiştir . Çok şükür ki ne desem yapar ne istesem alır. Ben bunu sevgiye bağlıyorum yani insan eşini seviyorsa zaten mutlu olsun diye herşeyi yapıyor ❤️ bunun karekterle huyla alakası yok sevgi ve saygıyla alakası var. Mesela birgün gorumcemlere misafirliğe gittik çay getir Zeynep dedi (ablasına ) oda karın var getirsin dedi güldü :))) benim karım hizmetçi mi dedi o burda misafir kalk çay getir bana dedi oda hemen getirdi :))) karina niye böyle davranmiyosun dedi görümcem :))) eşimde ben onu alana kadar 5 yıl çabaladım onu kıracak üzecek bir şey yapacak kadar ***** mıyım dedi:)))))

0 oy
tarafından
Y.a.muk odunu düzelte bilir misin bacii herşeyi ilk başta düzene koyacaksın tabii erkekler taki evlenene kadar kendilerini göstermez sükür benimki beni dinler eder her konuda değil malesef
0 oy
tarafından
Birseyi çok istersem kurtçuk gibi giriyorum adamın bedenine öyle veya böyle kabul ediyor 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Benim eşim benım tamm der olumlu bakar annesi gile gider hersey ters olur oyuzden olmuyo be bacım gorumcem war kocasına hayır buraya gıtcez der tamm karıcığım sozunden cıkmaz hergun kaynanam da oglundan cok damadının sewer karakter meselesi bacım 
0 oy
(281 puan) tarafından
Ay ben nasil ozerniyorum oyle ciftlere 

Benimkide tamam diyor kendi bildiğini yapiyor :) 
0 oy
(626 puan) tarafından
ben evde ataerkil yada anaerkil aile yapısına tamamen karşıyım herşey adaletli olsun isterim istediği herşeyi yapmaktan yada yaptırmaktan ziyada mantıklı olan neyse onu yapmayı tercih ederim biz bol bol sohbet ederiz konuşıruz aklınıza gelebilecek her konuyu o yüzden birbirimizi anlat isteklerimizi ona göre yerine getiririz eblilikte öncelikle saygı ve anlayış ama benim bu seviyeye ulaşmam 7 sene mi aldı adamı yonta yonta anca geldi önceleri katlıyam :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 190 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Casper (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
13 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (560 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
21 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde melike03 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 245 göst.
13 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gizemlibiri21 (159 puan) tarafından soruldu

408,600 soru

12,277,576 cevap

37,794 kullanıcı

Kategoriler

...