0 oy
964 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kocasina sözünü geciren nasil geciriyor ya her istediginu nasil yaptırıyor. 

45 Cevaplar

0 oy
(2,593 puan) tarafından
bir çok unsur var bence bu konu ile ilgili en başında gelen eşinin karakteridir bana göre sonrasın da sevgi saygı geliyor karı koca ilişkisi sevgi ve saygı çerçevesinde ise karşılıklı oturup sakin ve güzel bir dille iletişim kurulabiliyorsa her şey daha iyi oluyor aldığımız bütün kararları birlikte alırız bir şey alınacak yapılacak benim aklımda olan iyi ve kötü yönlerini söylerim aynı şekilde eşim de öyle sağolsun bu zamana kadar bir şeyden eksik etmedi belki tam zamanında olmadı ama oldu ben biraz aceleciyimdir bir şey alınacaksa hemen olsun isterim eğer ki o an maddi durumdan dolayı biraz bekleyelim derse beklerim ama unutturmam 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sözümü gecirmiyorum mantıklı olan neyse onu yaparız ama genelde dediğimi yapar istediğimi alır hakkını yiyemem 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Bence bayandan değil erkekten kaynaklı bir durum erkek değer saygı sevgi verirse zaten eşinin her dediğine önem verir benim eşim hep benim dediklerime  isteklerime önem verir bende eşimin 
0 oy
tarafından
Evde ne benim ne eşimin sözü geçer birlikte karar veririz herşeye ama eşimin işine hiç karışmam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 190 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Casper (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
13 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (560 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
21 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde melike03 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 245 göst.
13 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gizemlibiri21 (159 puan) tarafından soruldu

408,593 soru

12,277,477 cevap

37,791 kullanıcı

Kategoriler

...