+1 oy
346 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,775 puan) tarafından
Bugün balkon yıkıyordum bir komşuda 2.Katta oturuyor hortumu takmış şooovv diye cam balkonunu yıkıyor alt komşumun hep balkonu ıslandı oda gariban biri ses etmez valla çok sinir oldum, alt komşuma dedim mahvetti balkonu diye. bazıları gerçekten ahırdan çıkmış gibi, bir arada ben bahçede gezerken salata yaptığı suyu aşağı dökmüştü hep üstüme gelmişti 

5 Cevaplar

0 oy
(17,447 puan) tarafından
Okullarda artık ınsanlık dersi de verilmeli..zaman ilerledikce insanlar insanlığı unutuyor artık 
(1,775 puan) tarafından
Kız valla görgü kurallarını öğrenmesi gerek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle insanların dağda tek başına yaşaması lazım 
(1,775 puan) tarafından
Görgü sıfır çok sinir oldum kadının balkonu su oldu
tarafından
Çıkıp kavga edeceksin ama böyle insanlar kavga da etsen haklı gibi üste çıkıyor
0 oy
(420 puan) tarafından
En üst katta oturuyorum ve kuşlar hep çatıda camlarımi yüksek diye silemiyorm hafta da bir su dökmek lazım yaparken izin alıyorm sonuçta kirletmeye hakkım Yok
(1,775 puan) tarafından
Bende en üstte oturuyorum canım ama burda izin vermezler öyle ben hep silerim çıkarım ama bu kadın şooov diye hortumu tutmuş
(420 puan) tarafından
Hortumda tutmuyom da şu döktüğüm oluyor ama izin alıyorm alt komşum da Allah'tan sen dokuyosun cam su yüzü görüyor der :)))
(1,775 puan) tarafından
Mesela kuzum 5 katlı ben su doksem belki aşağıdaki aynı gün camını silemez onun altındaki silemez bu sefer leke olur camları belki yeni silmiştir o yüzden burda öyle yapmıyorlar
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Daha önceki oturduğum evde üst komşum balkon ve cam yıkayacağında önceden haber verirdi , balkonda bir şeyin varsa çek derdi.Balkonunu camını yıkar , sende yıka burdan akan suyla batmıştır derdi hortumun ucunu sarkıtırdı , bende kendiminkini yıkardım.Biraz hassasiyet gerekiyor bu konularda 
(1,775 puan) tarafından
Burda onuda izin vermezler kuzum ki yapan yok herkes siler
(7,930 puan) tarafından
silmek daha mantıklı hem alttaki zarar görmez
0 oy
tarafından
Bendede oyle bi komsu var. Benim 2 ust katimda ya durmadan su döküyor. Hamileyken yeni temizlik yapmıştım daha tam bitirmemistim pencerelerini yıkıyordu sildigim pencereleri mahvetti bide ne suyudur bilmiyorum evinde balkonunda gider yokmus gibi surekli asagi döküyor. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 374 göst.
28 Eylül 2024 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 873 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Linkin (20,295 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 149 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (717 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 180 göst.
10 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Gamzelimin.Annesi& (1,177 puan) tarafından soruldu

411,954 soru

12,401,927 cevap

44,462 kullanıcı

Kategoriler

...