0 oy
123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,363 puan) tarafından
Kızlar k. V pazartesi hastaneye yaticak çarşamba  ameliyat olacak insalah ama annem hiç aramadı geçmiş olsuna nasılsına söyledim anneme anne ara Bi geçmiş olsun de moral ver kadına aramadı bu şekilde bu şekilde aralarına soğukluk girmesini istemiyorum ama annem umursamıyor hiç aynı şey annemin  basına gelse bende isterdim aramalarını sormalarini ama ne bileyim umarım aralarına soğukluk girmez annem bu tarz durumlarda çok geri planda kalıyor hiç umursayamiyor

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aramak istemiyo demekki annenede ona gore tavur alirsa kocan kocana kizma emi 
(2,363 puan) tarafından
Vala canım bence eşim hiç aramadı diye bısey demedi ama derseki eşim haklı sonuçta Bn onlarla yaşıyorum onalr bısey oldumu bana bakıyorlar ki sağlık söz konusu araması gerekir ciddi bir ameliyat üstüne üstlük 58 bin lira para toplamaya çalışıyorlar para topnmadi daha sıkıntı büyük ama annem hiç Bi arayıp bısey demedi üzüldüm az çok durumlarında yerin ebi arayıp bin lirada biz verelim demediler onuda geçtim isterdim Bi aramalarını geçmiş olsun inşallah demelerini
tarafından
Yani nolacak arasa agzimi eskiycek yada bi sorunmu olduda zamaninda annen onu guduyo
(2,363 puan) tarafından
Yok valla canım hiç öyle Bi durum da yok ama çok umursamaz
tarafından
Ne diyim Allah vermesin ayni sey basina gelirse beklemesin ozaman oda kimseden aramasini
(2,363 puan) tarafından
Aynen öyle ne ekersen onu biçersin
-Reklam-
0 oy
(63 puan) tarafından
Siz arayın annenizi kayınvalidenizin yanındayken sonra kayınvalidenizi istemiş gibi verin bu durum sizi bu kadar üzüyorsa. Dakikası yokmuş arayamadı ne zamandır dersiniz. 
(2,363 puan) tarafından
Canım k. V annemin durumlarını bilioy dkksiz kalmicahinida bilioy ne bileyim Bn hep konuşuyorum annemin yanında k. V le ** aennm çok düşüncesiz
(63 puan) tarafından
Dediğiniz gibi ikisi arasında soğukluk oluşturur valla. Hastalık bir de bu keşke arada kalmasak böyle
(2,363 puan) tarafından
Kesinlikle valla
(63 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun
0 oy
(133,540 puan) tarafından
ama sen ve kayinvaldenlerin beklentisi var
(2,363 puan) tarafından
Tabiki sağlık söz konusu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
19 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Isra (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
26 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikkedi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selcanttt (2,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
1 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu

409,699 soru

12,316,092 cevap

38,833 kullanıcı

Kategoriler

...