+1 oy
799 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13,308 puan) tarafından

Allah gitmeyi nasip etsin oğluşuma tabi isteyen herkese. Ne kadar özgür fikirli yetiştirmek istesem de bir şekilde illa söylüyoruz öğreniyor. Geçen Allahu Ekber dedi konuşmayan kızan pek sevindik. Neyse öyle paylaşam dedim. (pek ihrama benzemese de) 

image

19 Cevaplar

+2 oy
tarafından

En İyi Cevap

Bu oglani yemessem olecekmisim❤️❤️❤️❤️❤️ kanka sen bahsettikce zati hirslaniyom okuyom cocuga surekli Allahim kivircigima hayirli omurler nasip etsin insallah oralarada gideriz hepimiz  masallah kucuk erkegimeeee☺️☺️☺️❤️❤️❤️❤️❤️

Bu arada ozgur fikirli derken ben anldim seni demek istedigin sey tam olarak ben anlatirim ama kendi isterse baski olmadan herseyi kendi anlasin goruyoruz baski altinda kapanan kizlari baski altinda medreselere giden erkek cocuklarini herseyde bisi arayan tayfa ne hossunuz oyle anlamadan sorgulamayi ne cok seviyosunuz beeee helal size 
tarafından
Pozitife ceviririz asko sıkıntı yok o benim isim ☺️☺️☺️
(150,505 puan) tarafından
yuru beee aga gene dokturmus
tarafından
Sevom ama haksizmiyim kadin mutlu oldugu seyi paylasmis ki asliyi ben taniyorun nasıl onem verdigini bu konulara ben biliyorum keske ufak bi cumledende artniyet aramasalar
bazen o art niyet yasam stili oluyo herseyde bi art niyet aramadan yasayamiyolsr
tarafından
Kotu bisi iste ne diyelim
-Reklam-
+3 oy
(3,486 puan) tarafından
Özgür fikirle ilgisi ne anlamadım, neyi öğreniyor? 
(13,308 puan) tarafından
Baskıcı olarak değil kendi keşfederek doğru yolunu bulsun demek istedim okusun bol bol yönlendirmeyi doğru bulmuyorum
(3,486 puan) tarafından
Nefis dizginleri ele almadan eğriyi doğruyu öğretmek lazım. Ne kadar erken o kadar iyi. Hak belli batıl belli kendisi keşfedene kadar nefis olur bi ejderha.
(13,308 puan) tarafından
O kadar salmam o kadar da sıkmam tanıyanlar bilir. Biz de kuluz benim yanlışımı öğreneceğine geç öğrensin doğrusunu öğrensin
+1 oy
(22,062 puan) tarafından
Abooo layn bu pek dadliynis harbi yaaa:D 
(13,308 puan) tarafından
Haha yeni mi gördün la sen benim çocuğumu :D
(22,062 puan) tarafından
Valla Yeni goruyom :D
(13,308 puan) tarafından
Haha olsun kız :d
+1 oy
(8,123 puan) tarafından
Ya maşaAllah çok tatlı olmuş. Ve düşünce tarzı da güzel bir şey aslında ama ben tam tersini düşünüyorum. Hristiyanlar nasıl çocuk doğar doğmaz vaftiz yapıyorlar. Ben de doğar doğmaz İslam'ı bilsin istiyorum. Kızıma sürekli Allah diyorum dedirtiyorum. Ben namaz kılarken görüyor o da kılıyor yanımda 
tarafından
Amin canlar rabbim bizleri evlatlarimizi  tüm kötülüklerden korusun doğru yoldan ayırmasın ❤️☺️
tarafından
Amin zehram❤️❤️
(13,308 puan) tarafından
Amin Zehra ❤️
tarafından
Buda benden size ❤️❤️❤️❤️❤️☺️
(8,123 puan) tarafından
Ya çok teşekkür ederim hepinize çok duygulandım doğrusu ☺️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Maşallah çok tatlı 
(13,308 puan) tarafından
Sağol kuzum amin inşallah
0 oy
tarafından

Oyyy maşallah kuzuma Rabbım bağışlasın inşallah nasıl da tatlı <3

(13,308 puan) tarafından
Sağol Hülom amin inşallah hepimizinkini ❤️
0 oy
(331 puan) tarafından
Özgür fikirli kısmını biraz daha açabilir misiniz?

Burdan ben özgür fikirli yetiştirmeyi dini öğretmemek şeklinde algıladım da 
(13,308 puan) tarafından
Baskıcı şekilde öğretmemekten kastım kendi de okusun doğru yolu görsün yoksa sonuçta ben kendim kendim fotoğrafı battaniyeyi sardım
0 oy
(6,306 puan) tarafından
Maşallah çok tatlı ❤️

Fakat özgür fikirden kastini pek anlayamadım 
(13,308 puan) tarafından
Sağol kuzum. Kati kurallarla değil kendi okuyarak doğru yolunu bulsun baskıcı olmak istemiyorum onu dedim
0 oy
(29,608 puan) tarafından

MasAllah kuzuya özgür fikir yetiştirmek ne oluyor

(13,308 puan) tarafından
Baskıyla kati kurallarla değil kendi görerek öğreniyor zorlanıyoruz illa sık boğaz etmiyoruz ha küçük şimdi de büyüyünce de öyle olacak okusun görsün doğru yolunu kendi bulsun bizim de yanlışımız vardır illa kuluz biz de kötülükten değil yoksa
(29,608 puan) tarafından
Anladım.haklisin tabi
0 oy
(4,690 puan) tarafından
MaşâAllah çok tatlı 
(13,308 puan) tarafından
Sağol kuzum
0 oy
yaa yerim seni koca bebbeeekkk
(13,308 puan) tarafından
Tam bir koca bebek bir bilmiş bir bilmiş ki konuşsa suya götürüp susuz getirecek insanı
0 oy
tarafından

Ay rabbim nasip etsin inşallah ne kıymetli bı fotoğraf:)

tarafından
İyiyim bende balim yemek tikistoriyom toparladinmi biraz demirin anasindan aldim haberlerini sana bilerek yazmadim ugrasma mesajlarla diye pis mikrop tamda benim sisko oldugum zamanlarda zayiflamak sigarmi ulan insanliga djjdjdh
tarafından
:D ahahah mihriiii senin kadar 5 tane amelyat da olsam incelemem bacım için rahat ola :D
tarafından
Hedefim20kilo almak merve dua et la bana
tarafından
İnşallah canım benim :)
(13,308 puan) tarafından
Sağol kuzum balım inşallah hepsine nasip eder rabbim ❤️
0 oy
tarafından
Maşallah tebarekAllah Rabbim size bağışlasın canım anneye babaya itaatli hayırlı evlat olsun kuzucuk rabbim cümlemize  o güzel beldelere gidip görmeyi nasip etsin  canım ❤️❤️☺️ 
(13,308 puan) tarafından
Amiin inşallah kuzum Amiin ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Masallah suphanallahh❤ amin aminnn insallah 
(13,308 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum ❤️
0 oy
tarafından
Oy maşallah. Rabbim Kabe'de giymeyi de nasip etsin inşallah.

Bana da eşimle kızımla gitmeyi nasip etsin ❤️
0 oy
tarafından
Oyyy çok tatlı maşallah kuzucuga.

Bu arada bakış açına hayran kaldım. Şimdiden çocuğun düşüncelerine saygı duyman çok güzel. 
(13,308 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum. Çok teşekkür ederim ayrıca teşekkür ederim ön yargı ile bakmadığın için
tarafından
Bilakis seninle aynı gorusteyim bence olması gereken de bu.
(13,308 puan) tarafından
Çok sağ ol bir fikri olduğunu öğrensin sadece din eğitim için de değil giyim seçerken bile o mu bu mu diye sormak istiyorum en basit sonuçta birey o da onu kabul etmek lazım en başta
tarafından
Kesinlikle çocuk kendi degerinin farkına varır. Ozsaygisi gelişir.
(13,308 puan) tarafından
Kreşe falan gidecek zaten kendini ifade etsin ezdirmesin başka çocukların ardında.
0 oy
tarafından

Ama ben bunu yerim ihramiyla:D

Rabbim bağışlasın canım

(13,308 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum çok sağ ol ☺️
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Maşallah Sübhanallah
(13,308 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum
0 oy
(20,782 puan) tarafından
Ne güzel olmuş minik hacı :) 
(13,308 puan) tarafından
Sağol kuzum inşallah gerçeği nasip olur :)
(20,782 puan) tarafından
İnşallah annesi bide sen yorumlara aldırma herkes resmen anlamak istediine çekmiş aslında bikere okuyunca gayet net :D
(13,308 puan) tarafından
Aman kuzu boşver kuluz biz bizim de hatalarımız var herkes kendini bilse sıkıntı kalmaz. Özgürlük diyince şaşırıyorlar

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 309 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıs (13,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 138 göst.
0 oy
9 cevap 409 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,712 göst.
28 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,686 soru

23,710,457 cevap

312,223 kullanıcı

...