0 oy
141 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (124 puan) tarafından
Yurt dışına taşınmak istiyoruz nasıl tasinabilirz iş nasıl bulabilir nasıl.bir yol izlememiz lazim fikri olan varmı Almanya Amerika yada İsviçre

4 Cevaplar

0 oy
(137,869 puan) tarafından
amerikaya vize alabirsen banada yol gostet
(124 puan) tarafından
Keşke gidebilem
-Reklam-
0 oy
tarafından
İsviçre'de kuzenim var çok zor diyordu yıllar önce şimdi düşünemiyorum bile.
(124 puan) tarafından
Valla dogrudur
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Gecen ay arkadaslarım meksıka uzerınden kacak gittiler 200 bin TL gibi bir para kişi başi ama tam detay bilmiyorum ... Eger ordan buraya dönerleserse asla geri gidemeyecekler ... Anası ölse gelemeyecek düşün.

Kardeşim yurt dısında yaşıyor o eğitimle gitti kaldı ...vizesi var Avrupa ülkelerine rahat girebiliyor ..

Ben yeşil pasportluyum sıkıntım yok.

Yiğenimiz yurt dışından biriyle ewlendı aldırdı eşi yanına senede bir giriş cıkos yapıyor ...

Yada ordan bir tanıdıgınızın dawetıyle gecoco sureli gidebilirsiniz 
(124 puan) tarafından
Yasal olarak gitmek istiyoruz biz
(9,235 puan) tarafından
Kardesım ABD ye egoitim için gitti carsamba günü de fransyaa gitti  vize vs basvurularjnda banka hesabında bellirmi miktar para calıstıgına dair belge vs istediler  . ... Yada en basitinden Türkiye'de zulm görüyorum ülkenize iltica etmek istiyorum diye TC ye dava acıp ysal yollada gidebilirsiniz. Cpk secenekk var yada herhangi bir ülkenin işci talebi olursa onunla gidebilirsiniz
(124 puan) tarafından
İş amacıyla gitsek iyi olurda işi nasıl bulcaz
0 oy
tarafından
Kuzenimin biri Hollanda ya biride Fransa'ya gelin gitti ama öyle kolay gidemedi Ler canım . Eşleri orda çalışıyordu hatta bunlar nikahlarıni falan aylar önceden yaptılar düğünden sonra hemen gidemediler yani ha diyince gidilecek bir yer degilki 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 551 göst.
23 Şubat 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde gamzeozbk58 (1,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
11 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 97 göst.
8 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Papatya9519 (381 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 258 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde noluyokk (312 puan) tarafından soruldu

414,271 soru

12,467,488 cevap

46,957 kullanıcı

Kategoriler

...