0 oy
463 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Eşimin telefonu bozuldu. Iphone kullanıcı. Iphone fiyatları malum alınacak gibi değil. Şuana kadar ıphone kullanıcıları en rahat hangi telefonu kullandınız? Ve 5 bine kadar limit var. Fiyat performans ürünü olarak tavsiye edeceğiniz marka modeller neler? 

Samsung A32 düşünüyoruz. Haricinde tavsiyeniz var mı?

24 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Xiomi redmi gibi naalet markayi almada Samsung 32 çok güzel o zaman kayinpedere Samsung kendime redmi aldım benim tel 10 kere bozuldu
tarafından
M32 mi a32 mi aldınız canım
(916 puan) tarafından
Kesinlikle berbat bir şey
tarafından
Teşekkürler canım
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından

Redmi serisi alma ne alırsn al :O

tarafından
Bende sıcak bakmıyorum ona ya
0 oy
(137,277 puan) tarafından
 galaxs s8  serisine baksin gayet guzek
tarafından
Bakalım canım teşekkürler
0 oy
tarafından
Benim telefonum resmi note 10 pro çok memnunum 1 sene oldu kullanali hiç bir sıkıntı olmadı eşimde resmi note 10 s aldık oda memnun şimdilik fotoğraf çekimi vs herşey çok çok iyi 
tarafından
Redmi leri kullanabilir mi bilmiyorum ki ya
0 oy
tarafından
Poco X3 pro tavsiye ederim
tarafından
O hangi markanın kız
tarafından
Xiomi. YouTube dan izle
0 oy
tarafından
Samsung s7 edge öneririm kullanıyorum gayet güzel telefon hızlı taklıma yapmıyor çoğu özelliği de güzel. 
tarafından
Birkaç kişi daha önermiş bakayım canım
0 oy
tarafından
A31 kullanıyorum çok güzel A23 de çok güzel 
tarafından
A serisi genel olarak güzel sanırım
tarafından
Evet A31s de güzel A52 güzel
0 oy
tarafından

Samsung A12 kullanıyorum canm çok memnunum. Eşimde Ay ponpon pon var o bile benim telefonda gözü kaldı bunu satıp ondan alacam diyor:D

tarafından
A serisi genel olarak tavsiye edilen sanırım
tarafından
Evet canm
0 oy
tarafından
Ben Samsung A30 dan İPhoneye geçtim samsungdan şaşmayın cnm
tarafından
Bende ıphone istemiyorum A32 bakıyoruz ama bir kaç model daha söylediler bakalım
0 oy
(3,070 puan) tarafından
Poco x3 NFC al batarya ömrü kalitesi kamerası muhteşem 
(11 puan) tarafından
Oppolarda güzel oluyor oppo a91 aldım 2 yıl olacak çok memnunum
tarafından
Onlarında garantilerinde sorun çıkıyor muhatap bulmakta sorun oluyor falan diyorlar ama bakayım
0 oy
tarafından

A50 kullanıyorum canim çevremde xe a serisinden kullanan var çok güzel telefon elimden 100 kere düşmüştür hiç bisey olmadı suya düştü 1 dakika falan kaldı 2 senedir hala elimde onda da bisdy olmadı sjsjjsjs beton gibi valla:D

tarafından
Benimde telefonum A70 çık aşırı güzel ama fiyatlar uçtu resmen. Ben 2 sene önce 2600 e aldım şuan 7000 TL saçmalık
tarafından
Valla öyle bacim telefonlar güzel ama parası da bi o kadar güzel
0 oy
(3,080 puan) tarafından
Oppo a 72 aldık eşime güzel
tarafından
Oppa için garantide sıkıntı oluyor diyorlar
(3,080 puan) tarafından
Oyle mi bilemiyorum garantilik bir durumumuz olmadı şükür
0 oy
tarafından
Redmi not 8 canım elimde hiçde bozulmadı kaç kere düşürdüm betona zemine kırılması bile çizik bile yok çok sağlam 3 yıldır elimde
tarafından
Yaaaa bakayım ona da o zaman teşekkürler canım
0 oy
(87 puan) tarafından
Oppo rino kamerası hızı çok iyi abimler eşiyle birlikte 10 bin 2 tane almışlar 128 gb hafıza var
0 oy
(6,308 puan) tarafından
Samsung A52 kullanıyorum samsung üstüne telefon tanımıyorum ya çok iyi
0 oy
(2,131 puan) tarafından
A serisi güzel ben beğeniyorum redmi note 9 pro kullanıyorum biraz daha eskirse Samsung alacam
0 oy
tarafından
Resmi niye 10 kullanıyorum yaklaşık bir yıl olacak çok memnunum.

Huawei nin telefon lari iPhone la özellikleri aynı hemen hemen ama onunda appgaleri olanını değil playstore olanını tercih etmelisin canım 
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Xiomi note 10 lite kullanıyorum eşim ipone 8splus kullanıyor ve gözü sürekli benim telefonda şarjı baya uzun gidiyor depolama felan gerçekten iyi abim bile benden görüp aldı çok kullanışlı telefon 
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Ben samsung kullanıcısıyım. Anneme ve eşime casper aldım. :)) kendime A72 aldım. A32 yerine M32 tercih ederdim
0 oy
tarafından
Ahhaha tam da üstüne geldi canım yeni aldım dün aldım aynisi gayet başarılı 4 kusure aldık. Oğlum eski telefonum suya düşürdü..  

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 86 göst.
25 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 29 göst.
0 oy
14 cevap 546 göst.
5 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
1 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu

413,874 soru

12,457,679 cevap

46,554 kullanıcı

Kategoriler