Kızlar bilen bilir. Bilmeyenlere özet geçiyorum. Bir senelik evliyken kocamla yengesinin (abisinin karısı) ilişkisini yakaladım. Ve çok uzun süredir devam eden bir ilişkiydi bu. Beni susturup suçlu gördüler. Anne baba arkamda durmadı bosanamadim. Rahim kanseri tedavisi gördüm o olaydan bir kaç sonra çocuk yapmak zorunda kaldım yoksa rahmimi komple alacaklardı. Yaşım daha 24. Eşim 35 yaşında. Şimdi bende ailem sahip çıkmadığı için açıktan liseyi bitirip üni sınavına hazırlık yaptım. İki hafta sonra sınav var. Özgürlüğüme son 4 sene. Okul biter bitmez çekip gideceğim Allah'ın izniyle. Postu acmamdaki sebep ailesinin başına ha bire bir musibet geliyor. Ahım tuttu hissediyorum. En büyük ablasıni kocası aldattı evi barki bırakıp bambaşka bir şehire gittiler ama ne huzur kaldı ne yakınlık. Şimdi duydum abisinin biri de karısını aldatmış yakalanmış. Yengesi baba evine dönmüş. Sırayla başladı hakkıma giren kim varsa burnu b.ktan çıkmasın. Hepsinin perişan olduğunu görüp rahatlayıp öyle kurtulmak istiyorum bunlardan. Sizce yaşadıkları aksiliklerden sonra benim ahımı aldıkları akıllarına geliyor mudur