0 oy
671 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (240 puan) tarafından
6 yıl olcak evleneli. 1 yaşında kızımız var. Birlikte hiç bir şey yapmıyoruz. Sürekli telefon ile oynuyo bebekle ilgilenmiyor. Az bak ilgilen deyince of pof ediyo. Bu evliliği ben senelerdir yürütüyormuşum resmen onu anladım. Kaç gündür konusmuyorm mümkün olmadıgnca ama umrunda deil telden kafasi kalkmiyo. Bu şekilde mutlu. Artık ayni yataga bile girmek istemiyorum en ufak bi temas ve konuşmasini da istemiyorum. Zaten gurbetteyim gidecek kimse yok oda böyle yapınca ne anlami kaliyo evliliğin keşke hiç evlenmeseydim 

7 Cevaplar

0 oy
(1,856 puan) tarafından
Çocuğa uyum sağlamak zor kız ondan  oluyor 
(240 puan) tarafından
Bebekle hep ben ilgileniyorum ki. İlgilen dedigim zamanlar da bile elinde tel oluyo saliyo bebeği. O oyle yapınca da bebek sıkılıyo bana geliyo geri bende hiç bi iş yapamiyorm
-Reklam-
0 oy
(874 puan) tarafından
6 yoldur hep mi böyleydi canım yoksa son yıllarda mı böyle oldu
(240 puan) tarafından
Bebek olduktan sonra iyce böyle oldu. Sürekli telefon elinde. Uyarıyorum hep bizle ilgilen diye ama gene devam etti artık konuşmuyorum bende gidicem zaten yakında. Haberi yok salaaagin
0 oy
tarafından
Evde bol bol bakara suresi okuyun. Yotubedan açın demiyorum kendiniz okuyun sebepsiz soğukluk için derler 
(240 puan) tarafından
Deneyeyim bi sağol her seyi denedim onu da yapayım
0 oy
(6,080 puan) tarafından
Ne zaman böyle bir adam oldu? 
(240 puan) tarafından
Evlendikten 2 3 sene sonra fln. Çocuk olunca daha da beter oldu. Önceden ben derdim bizle ilgilen teli birak diye ama baktim artk yok olmuyo bğimli olmuş
(6,080 puan) tarafından
Allah Allah çocuk olunca aslında daha çok telefon tvden vazgeçmesi lazımdı artık evde bi bebek var ilgi bekliyor ne bileyim
(240 puan) tarafından
Evet cocuk ilgi bekliyor babasindan
Kendi kendine bişey yapıyo mesajla kızım sonra gülerek babasina bakiyo ama adam telden başini kaldirmiyo yazık değil mi şimdi bu bebeğe
(6,080 puan) tarafından
Günah valla :( ay üzüldüm ya
(240 puan) tarafından
Ben de çok üzülüyorum kızıma. Kendimi gectim artık
0 oy
(426 puan) tarafından

Aynı biz:Dsinirimden gülüyorum canım kusura bakma. Gidişatımız hiç iyi değil. Allah sonumuzu hayr etsin

(240 puan) tarafından
Ya bende sinirden gülüyorum tak dedi artk. Kaçip gideyim diyorum gidecek yer yok. Sürekli tik tok izliyo onlari izlicem diye kendi hayatını kızının hayatını kaçiriyo
0 oy
(183 puan) tarafından
Başından beri mi böyleydi?
(240 puan) tarafından
Evlilikten 2 3 sene sonra başladi ama bebekten sonra iyce abartti
(183 puan) tarafından
Daha 3 senelik evlilikte ne yaşanmış olabilir ki bunlara sebep olacak? Keşke çocuğu, adam düzelmeden yapmasaydın. Görev icabı evlenmiş, ilk zamanlar geçtikten sonra da kendi hayatına dönmüş gibi. Hadi sen yetişkinsin, baş etmen ve altından kalkmam daha kolay ama çocuğun için aynı şey söz konusu olmayacak.
(240 puan) tarafından
Söz vermişti daha dikkatli Olcam ilgilencem diye. Ben ailemin evine gitmiştim boşancaktık. Sonra geldi beni almaya. Ne bileyim tekrardan böyle olcani
(183 puan) tarafından
Hayatım boyunca yaptığım gözlemlere dayanarak söylüyorum. Bir kere yapan bir daha yapar. Aldatan bir daha aldatır, döven bir daha döver, yalan söyleyen bir daha söyler. Dolayısıyla o herkesin hak ettiği 2.şansı bunları yapan adamlara vermek yanlış oluyor. Çünkü bu onun karakteri, huyu ve evinde gördüğü alışkanlığı. Çoğunlukla da yardim almadan düzelmiyorlar zaten.
0 oy
(520 puan) tarafından
Canim belki adam eşle çocukla ilgilenmenin ne demek olduğunu bilmiyordur isteklerini daha açık şekilde ifade etmeyi dene mesela telefon elinde olmadan bebeğimize sarki söylemen cok hoşumuza gider, yada sofrayı kurmama yardımcı olman beni mutlu eder isim daha çabuk biter böylece birlikte daha fazla vakit geçirebiliriz gibi
(240 puan) tarafından
Ah canım ahh yapmadim mi saniyosun. Dilimde tüy bitti artık. Güzellikle söyledim olmadi kızdım olmadi. Beni gectim kızımla ilgilense biraz keşke çok üzülüyorum kızım adina evde baba var mı yok mu belli değil

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 452 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pekiyasimdi (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 440 göst.
16 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tug.ce (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 714 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 520 göst.