var evet, eski sevgilim vardi, cok iyi anlasiyorduk. evlenmeyi dusunuuorduk. cok aşiktik birbirimize. o sinsi annesi de destek veriyormus gibi yapti bizim sevgililik surecimizde. eski sevgilimin de israri uzerine anneleri tanistiralim dedik.kadin bize kiz kardesi ile geldi. ama ne annemin ne de benim yuzume bakti. zorla geldigini belli etti. hep kardesiyle konistu. biz de ***** gibi ful ikramlar falan yaptik.ama cok moralim bozulmustu. guzel bir kizdim ve gercekten dikkat ceken biriydim. sirf benim guzelligime bisey diyemedigi icin bizden gittikten sonra bu kizin elleri kücük, dayinin eski esine benziyor, istemiyorum demis. o kadin boyle yaptigi icin annemler de benim ayrilmami istedi ayrildik. meger kadin bize gelmeden once ogluna kiz bulmus onunla nisanlama pesindeymis. kiz da bu cocugun yaninda calisan bi kadinin kizi. o kizin annesiyle falan coktan anlasmislar bas goz etmek icin. biz ayrildiktan sonra o kizla nisanlandi. cok aci cektim hem de cok. gunlerce hasta yattim. sonra doktora gittim bana hasimato olmussun dedi.bisey mi yasadin, degerlerin bi anda ucmus senin dedi. suan bakiyorum da aslinda hayirlisi boyleymis, iyi ki evlenmemisim diyorum. ama o zamanlar cok uzulmustum. belki kendi rizamla yine ayrilacaktim ama o kadin bana travma yasatti. ve 10 yildir bu hasimato ile ugrasiyorum. o yuzden asla hakkimi helal etmiyorum, etmeyecegim de. umreye gittigimde tavaf yaparken bile o kadin aklima geldi. Rabbime havale ettim orda.