0 oy
108 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Bilenler bilirde bilmeyenlere soyliyim Akbank indiriyorsunuz zaten ne yapmanız gereken hepsi karşınıza çıkıyor ilk girişte diyor akbankli ol onda bilgilerinizi girdikten sonra davet kodu girin diyor oraya benim davet kodumu girseniz çok sevinirim ve sizde akbankli olduktan sonra kendi davet kodunuzu arkadaşlarıniza atarsaniz kişi başı 250 TL kazanırsınız 1000 TL ye kadar kazanabiliyorsuniz 

1000443751 bu davet kodum 

1 cevap

0 oy
(1,435 puan) tarafından
Yaptım canim
tarafından
ALLAH razı olsun canım ya çok çok sağol
(1,435 puan) tarafından
Bisey sorcam bende uye oldum ya simdi davet kodu alamiyorum kart olmasi gerekiyor diyor. Kart basvuru su da yaptım 1 saate yakin oldu hatta. Ne zaman davet kodu alabilirim
tarafından
Orda kampanyalar yazıyor oraya gir canım biraz aşağı in davet kodu al diyor ona bas zaten davet kodun görünür eğer görünmese bı iki saate tekrar bak çünkü benim davet kodumda hemen gorunmedi
(1,435 puan) tarafından
5 saat oldu daha yok
tarafından
Aa niye acaba ya ama sen ara sıra bak görünür
(1,435 puan) tarafından
Pazar diyedir belki yaa. Yani hesap actim kodunla sonra kart basvurumuda yaptim hala davet kodu alamiyom kart istiyo
tarafından
Valla şuan esiminde böyle senin gibi davet kodu alamıyor bı turlu yarın tekrar bakacaz sende bak sürekli
(1,435 puan) tarafından
Canim bisey sorcam ben simdi kodumla annemi uye yaptim chip para ne zaman yuklenir
tarafından
Bazen hemen yukleniyor bazende kart elinize geçince yükleniyor. Benimki hemen yüklendi canım eşimin henüz yuklenmedi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Gülnurknd (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
9 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Defne_batuhan (3,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 486 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 277 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde Huzur:) (2,270 puan) tarafından soruldu

410,867 soru

12,363,877 cevap

41,798 kullanıcı

Kategoriler

...