0 oy
111 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,466 puan) tarafından
Merhabalar , airfryer almak istiyorum kullananlar memnun musunuz ? Ne gibi yemekler yapıyorsunuz acaba ?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben pek ısınamadm ona ya annemde var içinde poğaça bilemyapıyo canm
(1,466 puan) tarafından
Herşey oluyormuş içinde çoğunlukla . Bende kızım var yemek yaparken kolaylık olsun diye düşündüm . Çok teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet çokça memnunum ama büyük modelini almanı öneririm canım bendeki Philips xl modeli her yemek oluyo aslında hemen hemen sadece yağsız oluyo yemekler daha sağlıklı ben geçen oturtma yaptım gayrette güzeldi sadece içine uygun kan bulamadım küçük bi fırın kabı aldım ama yine sığmadı 19cmlik kap bakıyorum netten alacağım ayrıca hemen yemeğini böreğini filanda ısıtabiliyosun 
(1,466 puan) tarafından
Kızım var pratik ve sağlıklı olması açısından istiyordum bende. Isıtma ozelligi var ise oda güzelmiş çok bilgim yok burda sormak istedim . Ben xl bakıyordum 3 kişiyiz az mı gelir ki
tarafından
Canım benim oğlan sebze yemiyo diye köfte yapıyordum yani mücbir gibi oluyodu az yağda pişiriyordum şimdi makinede yapıyorum hem daha lezzetli Çıtır oluyo bende yağ ya minicik döküyorum yada dışına sürüyorum kurumasın diye çocuk olunca daha pratik oluyo fırın yerine daha hızlı pişiriyo bende yeni yeni öğrenmeye başladım dakikaları ısı ayarlarını biraz ayarlamak lazım mesela donuk pizzayı tel kısmı çıkarıp donu çözününce koyulması lazımmış direk don atınca çok sert oluyodu püf noktalarınızda öğrenirsen daha hızlı sağlıklı yiyecekler pişirirsin kuzu aldığında birbimiZe öneri yaparız artık :) bizde üç kişiyiz iki yaşında bir oğlum var ama içi küçük mesela telin üstüne iki tane sütlaç küvecisığıyo sadece bende krem karamel kabı aldım onunla dört tane sığıyo ben küçük modeline filan bakıyodm daha uygun diye eşim media marketten gitmiş almış bana kalsa ben daha almazdım belkide fiyatı düşerse biraz daha yorumlara bakıyım kullananlar nasıl yazmışlar filan diye derken :D çünkü ben almayı geçen sene düşünüyodum fiyatlar uçmuştu vazgeçmiştim keşke geçen sene alsaymışım pratik oluyo kaplarıda bazen yıkıyorum ama çoğunlukla makineye atıyorum hiç sorun olmuyo kuzu
(1,466 puan) tarafından
Çok teşekkürler bu kadar ayrıntılı anlattiginiz için  benim kızım ne bulsa yiyor ve sürekli yemek istiyor o yüzden sebze ızgara devamlı yapıyorum ve zaman çok olmuyor o yüzden almak istiyordum . XXL daha mantıklı ozaman anlattiginiz gibi ise kucuk geldi bana birde ona bakayım . Fiyatlar deli pahalı ama gün geçip almadıkça daha da deli oluyor maalesef gideyim alayım bari :D ve eşimde yemek seven biri aparetif vs yemiyor bu hayat kurtarıcı olur inşallah bana :D
tarafından
Rica ederim canım bende detaylı anlatan birini aradım ama bulamamıştım o yüzden tereddüt ediyodum almakta benim oğlan hele ki diş döneminde hiç bişey yemiyodu sorma yemeyen çocuk çok zormuş :( maşallah de aman desin kuzum  patatesli yemek yapacağın zaman ince yapma canım çok öyle çünkü kuruyuveriyo patates kızartması yağda kızarmış gibi olmuyo tam öyle hazır elma dilim alıyorum bende aklında bulunsun evet bencede zaman geçirmeden al benim gibi hataya düşme :( plastik değil haznesi öyle yorumlar okumuştum ben canım ama eşim bakışta almış sende bi bak gör öyle al :) media markette hala indirimdeydi sanırım
(1,466 puan) tarafından
Bakayım canım çok teşekkürler bilen birinden öğrenmek bilgi almak çok iyi geldi tecrübelerinizi kullanicsm nasipse :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 158 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Aycelennn-12 (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,010 göst.
21 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 569 göst.
13 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Simanur tunc (1,330 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,856 soru

23,671,364 cevap

309,585 kullanıcı

...