Slm hamişler ben 29 haftalik hamileyim bundan iki gun oncesine kadar nefes almada problem yoktu nolduysa o gun karnim tas kesildi ve canim cok acidi bebek cok sertlesti 1 saat kadar oyle cektim karnim yumusamadi ve o gunden sonra benim nefes almam degisti ve cok zorlaniyorum hareketlerim de cok agirlasti sizce sebeb nedir yasadiklarinizi paylasirsaniz memnun olurum
Canım sertleşmenin sebebi magnezyum eksiliği olabilir benim de karnım sertleşiyodu doktora söyledim magnezyum vermişti.. nefes darlığı da hamilelikte yaşanılabilir bi şey.. bende de çok oluyodu oturduğum yerden kalkarken bile nefes nefese kalıyodum.. ama yanlış yönlendirmek istemem seninki peş peşe olunca sebebi başka bi şey olabilir mi bilmiyorum..
canım sertleşme magnezyum eksikliğinden olabilir bende de o haftalar da sertleşme başladı doktorum magnzrum yazdı kullanınca gerçekten etkisini gördüm ama nefes alma kokusundan bisey diyemicem doktoruna bildir belkide magnezyum yazar
Benimde o haftalarda aynı dediğin gibi oldu doktora gittiğimde bebeğimin döndüğünü söylemişti bana ama tabi herkesin sebebi farklı olabilir doktoruna danışman en iyisi
Dr a gitmn lazm , farkli bir durm olusnca supheye dusnce , drum anlatti dun hasta gelms 34 hftalk flan bebegn hareketleri hissetmiyorm vs vs. diye sikyetlerini sayms kedi dr u bkleylm dms klp atsi var bnm dr uma glmis nts de gram harekt gornmuyo diyo muaynede masaj yptm 1 saate ykn ultrasnla incledm gne gornmedi ama klp atsi vardi dedi , bi akslk olgnu anldm acill sezryna aldk kndi dr uyla beraber megrsem bbk kakasni ypmis keser kesmez bosaldi sapsari az dha bbgi kybedicktik diyo , bir sorun hsseder hssetmez psini brakmayin diyo adam anne eger bnm dr uma glmeseyms 2 gun bklıym deseyms bebek ysamicakmis , ufack bi treddutte gidin dr a
1,491,823 soru
24,377,225 cevap
348,412 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın