0 oy
210 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (1,743 puan) tarafından
Kızlar o yerle alakalı hıkayelerı merak edıyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(3,530 puan) tarafından
Ay 30 yıl yaşadım Diyarbakırlyım nere kız ora 
(4,695 puan) tarafından
Bu ben :) ilk defa duydum
(3,530 puan) tarafından
Heralde yeni keşfedilen yerlerden :)zerzevan kalesine yakınmış hoş bunuda geçen senelerde duymuştum.
(1,743 puan) tarafından
Diyarbakır Çınar ilçesinde zerzevan kalesınde canım çok önemli bir tapınak bir de mardın de var gizli tarıkatların uğrak yerı
-Reklam-
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Bunca yıllık Diyarbakırlıyım duymadım nerede kız bu sene gittiğimde gideyim camii medrese kilise hepsini gezdim ama tapınak mı varmış 
(1,743 puan) tarafından
Diyarbakır Çınar ilçesinde zerzevan kalesınde canım çok önemli bir tapınak bir de mardın de var gizli tarıkatların uğrak yerı
(6,086 puan) tarafından
Hemen bu sene gidicem oraya :D tapınak kalp ben çok severim tarihi yerleri canımı memleketim her gittiğimde yeni yerler görüyorum :)
(1,743 puan) tarafından
Git canım gör
0 oy
(3,530 puan) tarafından

image

nette böle yazıo ama valla hiç duymamştım
(1,743 puan) tarafından
Satanızm daha yumuşak bunlar tek ayınde  1000 kişi 7 bakire kadın falan kurban veriyorlar
(2,965 puan) tarafından
Oooo acaba kurbanlar kendi istedikleri icinmi kurban oluyorlar yoksa zorla mı veya başlarına ne geleceğini bilmeden mi oluyo
(1,743 puan) tarafından
Kaçırılıyorlar son zamanlarda çocuklar kaçırılıyor
(2,965 puan) tarafından
Acaba bu son zamanlarda kaçırılan çocuklar onun için olmasın mı bahsettigin ritüeller ayinler yaklaşmış binlerce şükür ki müslümaniz elhamdülillah
tarafından
Eee kimse buna ses çıkarmıyor mu yuh olsun yaaa . Bu rocfellerin Allah belasını versin dünyayı yönettikleri yetmiyor bir bu kalmıştı geberip gitsin hepsi
0 oy
tarafından
İlluminatinin atası fln diyorlar sen deyince baktım da degisikmis. 
(2,965 puan) tarafından
Nerden duydun cnm etrafında hristiyan veya farklı dine mensup insanalr varmi
(1,743 puan) tarafından
https://youtu.be/5bKVfr9pvac Bu linki izle canım
tarafından
Ama o İncil Hristiyanlık tarihini degistirirmis o yüzden üzerini kapattılar deniyor kimi açamadım ne var
tarafından
Videoya kısıtlama gelmiş açılmıyor çok merak ettim ya :( özelden yazar mısın rica etsem
(1,743 puan) tarafından
Paylaşım yaptım duvarımda bak canım
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Bence o tapınakta çok önemli şeyler var ama.daha kesfedilmemiş  zamanla herşey ortaya çıkacak  tepenin arı zerzavan  anlamı ise altın ve gümüş
(1,743 puan) tarafından
Canım o tapınak çoktandır keşfedilmiş ama bızlerın yenı duyduğu bir yer mıthras ınancının doğduğu yer
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Hiç duymadım merak ettim Haziran'da ortalığı karistircak dedin kimler yapcak neden yapcak bilgi verrmsn tşkr ederim
(1,743 puan) tarafından
Ya canım tapınak şövalyeleri var duymuşsunuzdur bilmiyorum bunların şeytani ayinleri var hazirnda onu yapacaklar onun hazırlıklarını yapıyorlar geçen sene ki yangınlar koycegızdekı ayınden sonra oldu burda ne yapacaklar bılmıyorum hep bırlıkte bekleyıp göreceğiz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
30 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (458 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 435 göst.
9 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya-ya (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 257 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 681 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,524 soru

12,388,290 cevap

43,641 kullanıcı

Kategoriler

...