0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar test falan herşeyi yaptım çok şükür hamilelik yok rabbim olmayana versin ama adet olmuyorum bir hafta oldu ve hiç bir belirtim yok ne yapabilirim olmak için bitkisel bir şey var mı ilaç hemen kullanmak istemiyorum ya

6 Cevaplar

0 oy
(3,486 puan) tarafından
Hayıt tohumu, civan perçemi ya da aslan pençesi, ayrı ayro ya da karışık demleyip içebilirsin. 
tarafından
Onları nerden bulacam ki burda hiç sanmıyorum öyle şeyler olduğu ben Mardin'de aktar bile görmedim hiç vala
(3,486 puan) tarafından
İnternetten alabilirsin. Sabah aç karna nane de içebilirsin ama diğerleri daha iyi, al evde bulunsun, her kadına lazım.
tarafından
Tamam. Canım çok sağol
(3,486 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah ferahlık versin ♡
tarafından
Amin sağol canım ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maydanoz sapı suyunu kaynatıp içiyodum ben 
tarafından
Deniyeyim bizim eve hiç maydanoz girmez aslında ama alacam yarın
0 oy
(20,731 puan) tarafından
Maydonozu sapıyla soğanı kabuğuyla kaynat sabah akşam aç karnına iç biraz kötü ama söktürür 
tarafından
İnşallah canım hemen olur mu ki ya
(20,731 puan) tarafından
Ben ikisindede olamdım 8 ay öyle olmuştum bundada bi kaç bekliyim yine yapıcam
0 oy
tarafından
gebe olmadığından eminsen aç karına nane çayı. Ama çok güclü. düşük bile yaptırır
tarafından
Evet canım dün normal test yaptım bugünde gittim kan verdim 0-10 değerim çıktı gitmedim geri hastaneye çocuk durmuyordu ilaç falan da almak istemedim hani
0 oy
(6,777 puan) tarafından
Maydanoz sapini kaynatip ictim ben kuzum birde YouTube da gördüm masaj yapiyorsun adetin rahat sokulsun diye ona bi bak istersen. Karninin ordan asagiya dogru elinle ittiriyorsun ovcalar gibi 
tarafından
Tamam canım çok sağol hemen oldun mu peki ne zaman oldun
(6,777 puan) tarafından
Ertesi günü oldum kuzum insallah seninkide cabucak olur. Olmayinca agrisi çok kötü oluyor
tarafından
Hiç bir ağrım yok ya vala hiç bir yerim agrımıyor ondan korkuyorum bende hiç mi belirti olmaz ya daha içmedim evde maydanozda yok sanırım eczaneden ilaç alacam ya sadece karnım çok şiş başka bir şeyim yok
(6,777 puan) tarafından
Benim her yerim agriyordu . Kisiden kişiye değişiyor demekki canim inşallah bi an once olursun. Olsak ayri bı sıkıntı olmasak ayrı bi sıkıntı
tarafından
Aynen öyle olmamak daha kötü bence ya kızım 7.aya girdi ozaman adet oldum nasıl rahatlamıştım
0 oy
(913 puan) tarafından
Canim balla çörek otu karıştır sabah aç karnına ye bi iki güne genelde çözülüyor ablamda hemen oluyor mesela bünyeden bünyeye fark var ama inşallah işe yarar 
tarafından
Tamam canım sagol

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 165 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
8 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesin_annesi (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 195 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,725 soru

23,683,644 cevap

310,431 kullanıcı

...