0 oy
237 göst.
Aile kategorisinde (91 puan) tarafından
Kızlar dün yazmstm banyoda camasirla ilgili ben çözdüm olayı kendi kendime boşuna sknti yaptım dediğim gbi çıktı Domestos çamaşırn rengni degstrms böyle biseyle karsilsrsnz ilk önce bunu düşünün ders oldu yani başka bı çamaşır denedim Domestosla rengi degisti aynı oldu gülüyorum bu kdr boş yapmama gerçekten eşime güvenim sonsz bu konuda yanıltmadı beni şükür bende akıllık etm çözdüm mantıkla başta delilik etsemde czdm snc olrk rahtldm ya

2 Cevaplar

0 oy
(8,229 puan) tarafından
Domostes ne alaka peki kız suyun içine mi katmistin ki suyun içine mi düşmüş don :Dd ya bide öyle olsa bütün yerimi renk değiştirmiş şaşırdım azda olsa belli olmazmi domostes değdiği dona :)
(91 puan) tarafından
Cnm bütün yeri degismmstiki siyahti ztn bu da hala siyah kurdesi vardı bununda var rengi solmuş sdc Domestos yapms işte kenarları beyaz olmstu orası kafamı karistriyordu resmen başka çamaşıra dönmüş snmstm ama bitane daha atm denedm aynısı oldu cnm bitane çamaşırı aynı tango atm içine kenarları beyaz olms kurdsde solms aynı olmuş cnm rahtldm ztn bnm o cmsrm da ortada yoktu oymuş iste
(8,229 puan) tarafından
Allah seni :D iyi bari sevindim senin adına
(91 puan) tarafından
Ayn ya hamilelgmde en sacmaldgm en boş anım bı oldu:; saolasn cnm
-Reklam-
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Nasıl düzelttin hiç birşey anlamadm kız
(91 puan) tarafından
Cnm aynı cmsrdan bitane daha denedm Domestos döküp suyun içine atm aynısına döndü
(7,793 puan) tarafından
Kız sn kendi çamaşrını tanımadn mı rengi değişmiş sadece:Ddd
(91 puan) tarafından
Cnm öyle deme bir kurdele bile neler degstryor valla kendi elimle yaptm aynı oldu yoksa hala sacmalrdm hipo baya degstryor cnm anlymyn denemeden
(7,793 puan) tarafından
Doğru diyosun canım sana da zor zamanlar oldu boşuna
(91 puan) tarafından
Ayn öyle gebelikte sacmalmis olanlardan oldum bende ilk defa kurgu boş yere işte hormonlar glb eşime guvenyrdm ztn ama günahına giryrdk boş yere ya şimdi daha da çok guvenyrm bunuda aciklybldm ya rhtldm
(7,793 puan) tarafından
Çok şükür canım

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,176 göst.
4 Haziran 2022 Aile kategorisinde Dlk.12345 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 341 göst.
7 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 138 göst.
0 oy