0 oy
396 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (725 puan) tarafından
Burda küçük bir lazer epilasyon cihazı gördüm sipariş etmek istedim ama merak ediyorum güvenli bir site mi kaç günde gelir sanırım çok geç gelebilir diye yazıyordu... 

13 Cevaplar

0 oy
(149 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Merhaba guvenilr ama falza gec geliyor ama istedign urun sonuunda geliyor:) 
-Reklam-
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Ben yaptım canım kullanıcının geri bildirimlerine yorunlarına bak güvenli mi değil mi anlarsın. Ben düğün ve kınam için gelin tacımı almıştım biri 1 ayda biri 1 haftada gelmişti 2 ayı bile buluyor 
(1,755 puan) tarafından
Ya bende sonradan bildim cok guzel taclar vardi keski onceden siparis etseydim diye dusundum tacini cok merak etdim guzelmiydi tacinin resmini atsanda baksam canim
(1,431 puan) tarafından
Bu postun altına attım canım bak. Normalde çok pahalı 250 300 lira dediler 25 liraya aldım ben
0 oy
tarafından
Geç geliyor diye duymuştum ama bilemem 
0 oy
(1,722 puan) tarafından
Çinden geldiği için gümrükte takılıyomuş bazen 1 haftada bazen 2 ayda geliyo diye biliyorum bende bazı ürünlerini çok beğeniyorum 
0 oy
(468 puan) tarafından
çok farklı ürünler var ama bende cesaret edemiyorum ek vergi var demişti biri burda
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Canim ben gozluk siparis etdim ayni resimdeki gibi bence siparis et esimde arabasi icin biseyler siparis etmisdi hemen hemen aynisi geldi bence siparis et 1 ay 7gune ulastik eger alirsan haver et ck merak ediyorum
0 oy
(21 puan) tarafından
Eskiden sıkıntı olmuyordu canım ama şimdi çookça gümrük vergisi alıyolar ben 7 liralık boncuk aldım 15 lra gümrük vergisi ödedim
tarafından
Alırken gümrük vergisi falan ne kadar yazıyor mu cnm
(21 puan) tarafından
Yazmıyo canım ama artık giydiriyolar
0 oy
tarafından

Canım bugün a101 e gelecekti  yakınında varsa a101  oraya bak derim 

image

0 oy
tarafından
Fiyatı ne kadardı cmm
tarafından
sanırım 80 lira foto attım  canım bilgiler orda yaziyordu
tarafından
Yok kuzum soruyu soran arkadaşa dedim
tarafından
Anladım canım k.bakma; )
tarafından
Yok canm estağfurullah
0 oy
(639 puan) tarafından
Urun olur da eline ulaşmazsa ingilizce yazışmak gerekiyormus bu da aklinda olsun canim.sonucta elektronik eşya bana riskli geldi.
(725 puan) tarafından
Evett siparişi veremedim bile anlayamadım :(
0 oy
(2,351 puan) tarafından
Esim alis veris yapmisti 2 siparis vermisti 1 i 3 ay snra geldi d8geri hic gelmedi :)))

O sitedeki butik yada magaza herneyse onlarin guvenirligi onemli onune gelen satis yapabilior cunku. O butik magazalarin oylarina bak urunleri teslim almislarmi onlari gozetle ole siparis ver ve gelmeme ihtimalini goz onunde bulundur :)
0 oy
(532 puan) tarafından
Bozde siparis verdik 2 hafta icinde geldi canim  guzelde geldi hemde cok guzelde kolilemisler di valla
0 oy
(1,431 puan) tarafından

Yukarıdaki arkadaş için 

image

image

(1,755 puan) tarafından
Cok guzelmis canim resimdekiyle aynimiydi peki
(1,431 puan) tarafından
Evet kuzum aynıydı ben kalitesiz bir şey bekliyordum hatta plastik falan bekledim o kadar ucuza taşları falan çok sağlam severek kullandım
(725 puan) tarafından
Çokkkk güzel ya.. Ben bir türlü siparişi veremedim anlayamadığım sözcükler var :(
(1,431 puan) tarafından
Aliexpressin uygulaması var onu indir kuzum Türkçe ben ordan sipariş vermiştim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Seker_.33 (2,985 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
15 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mother.00 (490 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,289 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,536 puan) tarafından soruldu

406,426 soru

12,187,042 cevap

36,695 kullanıcı

...