Biraz öncede post açtım. Farkındayım üst üste oldu canlarım kusura bakmayın ama anlatmazsam çatlardim
Sünnet düğünüydü. Kaynanam ,eşim ,ben ve kızım gittik. Kızım kalabalikta uyudu hiç tanımadığı birinin(eşimin dayısının oğlu öz dayısı değil) kucağında.
Pasta zamanı geldi . Eşimde annesine " Anne hemen gidip takacağıni tak kız terledi hemen eve gidelim" dedi. Kaynanam tabi yüzü asıldı. Her gittiği düğünde kutlamada en son kendi eve geçer ve eşim hiç birşey demezdi. Bilenler bilir esim annesine çok düşkündür. Bolu'ya gittik düğüne gece 1 oldu halen düğün salonundan en son biz çıktık. Ankarada oturuyoruz. " Bize müsade yolumuz uzun oğlumda eve gidince dinlensin yarın iş var " diye düşünmez hiç. Eşimde hiç laf etmezdi.
Neyse kaynanam gitti takisini takmak için bekle bekle geri gelmedi. Bende o kalabalikta onu arıyorum. Baktım arkası dönük . Tam arkasına geçtim ki " hadi anne ne bekliyorsun ilk sen tak ( sıra pek yoktu) kız 4 büklüm kucakta kaldı " diyecektim ki yanıma biri gelip " İyi akşamlar canım" dedi. Bende birine benzetti sandım bozuntuya vermedim. " İyi akşamlar ablacım" dedim. Kadın " Kusura bakma canım seni tanıyamadım Leyla ablanın (kaynanam) geliniymissin halay çekerken tanıdım senii. Sana kanım çok kaynıyor. Çok güler yüzlüsün . Kaynanan çok şanslı. Aynı kayinvalidene benziyorsun . Onun gibi giriskensin. Çok seviyorum seni." Dedi. Bende kaynanama " Duy duyy " dedim gülümseyerek. Kadın halen kaynanama bakıp " Sanki Funda'yı sen dogurmussun kaynana gelin gibi değilsiniz. Maşallah." diyor.
Sonra merdivenlerden inerken eşimle kaynanam önden gidiyordu merdivenin olduğu yerdeki camdan kendime bakıp saçımı savurdum elimde "Ayy sen okadar cana yakinmisin seni sevmeyen ölsün " diye şarkıya çevirdim. Kaynanam görüp güldü . Delirdi sanırım yine diye düşündü. Yada bir övgü aldı g.otu başı dağıttı diye düşünmüşte olabilir bilemiyorum
Eve geldik eşime " kadın ne güzel konuştu kimdi o daha önce denk gelmedim. Belli ki tanıyor bizi. Bozuntuya vermedim Allah'tan tanımadığımı " dedim. Eşim bana" Sen o kadına bakma deli o tedavi görüyor " dedi.
Buda demek oluyor kii kadın herkese bu şekilde konuşuyor demekki
boşuna okadar şımardım
Uzun zamandır iltifat duymuyordum hoşuma gitmişti. Oda asılsız çıktı yaniii ![:D :D](https://annelertoplandik.com/forum/qa-plugin/q2apro-sceditor-premium-master/emoticons/grin.png)
Belkide Allah yolladı o kadını yoksa kaynanama sinirlenmistim. Zaten aramız pek iyi değil toplum içinde iyiyiz. Allah beni susturmak için o kadını gondermiste olabilir bence