0 oy
581 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Biraz öncede post açtım. Farkındayım üst üste oldu canlarım kusura bakmayın ama anlatmazsam çatlardim :D


Sünnet düğünüydü. Kaynanam ,eşim ,ben ve kızım gittik. Kızım kalabalikta uyudu hiç tanımadığı birinin(eşimin dayısının oğlu öz dayısı değil)  kucağında. 

Pasta zamanı geldi . Eşimde annesine " Anne hemen gidip takacağıni tak kız terledi hemen eve gidelim" dedi. Kaynanam tabi yüzü asıldı. Her gittiği düğünde kutlamada en son kendi eve geçer ve eşim hiç birşey demezdi. Bilenler bilir esim annesine çok düşkündür. Bolu'ya gittik düğüne gece 1 oldu halen düğün salonundan en son biz çıktık. Ankarada oturuyoruz. " Bize müsade yolumuz uzun oğlumda eve gidince dinlensin yarın iş var " diye düşünmez hiç. Eşimde hiç laf etmezdi. 

Neyse kaynanam gitti takisini takmak için bekle bekle geri gelmedi. Bende o kalabalikta onu arıyorum. Baktım arkası dönük . Tam arkasına geçtim ki " hadi anne ne bekliyorsun ilk sen tak ( sıra pek yoktu) kız 4 büklüm kucakta kaldı " diyecektim ki yanıma biri gelip " İyi akşamlar canım" dedi. Bende birine benzetti sandım bozuntuya vermedim. " İyi akşamlar ablacım" dedim. Kadın " Kusura bakma canım seni tanıyamadım Leyla ablanın (kaynanam) geliniymissin halay çekerken tanıdım senii. Sana kanım çok kaynıyor. Çok güler yüzlüsün . Kaynanan çok şanslı. Aynı kayinvalidene benziyorsun . Onun gibi giriskensin. Çok seviyorum seni." Dedi. Bende kaynanama " Duy duyy " dedim gülümseyerek. Kadın halen kaynanama bakıp " Sanki Funda'yı sen dogurmussun kaynana gelin gibi değilsiniz. Maşallah." diyor. 

Sonra merdivenlerden inerken eşimle kaynanam önden gidiyordu merdivenin olduğu yerdeki camdan kendime bakıp saçımı savurdum elimde "Ayy sen okadar cana yakinmisin seni sevmeyen ölsün " diye şarkıya çevirdim. Kaynanam görüp güldü . Delirdi sanırım yine diye düşündü. Yada bir övgü aldı g.otu başı dağıttı diye düşünmüşte olabilir bilemiyorum :D

Eve geldik eşime " kadın ne güzel konuştu kimdi o daha önce denk gelmedim. Belli ki tanıyor bizi. Bozuntuya vermedim Allah'tan tanımadığımı " dedim. Eşim bana" Sen o kadına bakma deli o tedavi görüyor " dedi. 

Buda demek oluyor kii kadın herkese bu şekilde konuşuyor demekki :D boşuna okadar şımardım :D

Uzun zamandır iltifat duymuyordum hoşuma gitmişti. Oda asılsız çıktı yaniii :D:D 

Belkide Allah yolladı o kadını yoksa kaynanama sinirlenmistim. Zaten aramız pek iyi değil toplum içinde iyiyiz. Allah beni susturmak için o kadını gondermiste olabilir bence :D

13 Cevaplar

+1 oy
(13,202 puan) tarafından
Olsun kız iltifat iltifattır. Havan yerine gelmiş boşver ❤️
tarafından
Evet canım eşim amaann bakma sen o kadına demesine rağmen yinede güzel konuştu sağolsun :D
(13,202 puan) tarafından
Kadın doğru söylemiş o değil de ☺️❤️
tarafından
Canımsın çok teşekkür ederim bitanemm ❤️❤️❤️
(13,202 puan) tarafından
Sen de benim ❤️❤️❤️
tarafından
❤️❤️❤️❤️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah seni yaaaaa kaynanasina benziyo diye sevinende ne bilim bennn vhjkmm
tarafından
Ayy evet sorma canım yaa hakaret gibi kaynanami pek sevmediğim için :D
0 oy
tarafından

Aman olsun canım sonuçta iltifat aldın yaa :D:D

tarafından
Aynen bunada şükür :D artık 1 yıl idare ederim bu gazla hahahahah
0 oy
(2,836 puan) tarafından
Ahahahahahaha☺️☺️☺️☺️ olsun be funda çok şekersin iştee☺️
tarafından
Teşekkür ederim canimm bnm ❤️❤️❤️☺️
0 oy
(4,889 puan) tarafından

Ayy iyi güldüm sonda. Çok tatlısın :D

tarafından
Bende hem güldüm hem bozuldum eşim öyle diyince hahahah :)) teşekkür ederim canimm bnm ❤️
0 oy
(2,484 puan) tarafından

Psikolojik yardım alan herkes deli mi asıl sizin esinizde sorun var neyse oraya da takilmadim

Ayrıca bir insan samimi şekilde gelmiş size güzel şeyler söylemiş(duygusunu açmış ) tedavi gördügu hiç boş öyle mi
Söyleyecek bişey bulamiyorum
tarafından
Tedavi görmesi hiç boş değil tabiki. Hepimizin tedaviye ihtiyacı var kötü birşeyde değil. İnsanın destek olması kadar doğal birşey yok. İlla tedavi olmak değil hepimiz arkadaslarimizdan ailemizden destek görüyoruz. Hepimiz tedavi oluyoruz zaten bunu anlamasakta. Ama kadınla hiç oturup konuşmadım denk gelmedim. Ben birine benzetti sandım okadar tanımıyorum. Bir anda bana güzel şeyler diyince aşırı mutlu oldum. Ama samimiyetimiz olmadığı için fazla iltifat beni her zaman düşündürür. Yani samimi gelmez bana. Bunu en yakınım bile yapsa abarttigini düşünürüm. O yüzden garipsedim sadece.
tarafından
Ayrıca şunu da eklemek isterim kii. Şimdiye kadar tanıdığım hiç kimse o kadın gibi içten değildi. Bunu bir cümleyle anlatmak isterim " Kızım kusura bakma seni tanıyamadım..." O kadının yüzünü asla unutmam. Tanıdığım yani deli olmayan hiç kimse bu kadar güzel konusmamistir. Eşimin tabiri deli dediği için deli olmayan dedim.
(2,484 puan) tarafından
Yani bilemicem en başta çok sevindim demiştiniz de neyse
İşte toplumun bu akıl tutulmasi yüzünden gerçekten destek almaya ihtiyacı olan kişi yardım alamıyor
Sizde sorun yok yanlış anlamayın sadece ayna tuttunuz herkes böyle dusunuyor mesela basit bir eylemi anasının izni olmadan gerçekleştiremeyen kisi kalkmış iyileşmek için cabalayan bireye öyle diyor
tarafından
Eşim öyle biri evet o herkese laf eder. Çünkü en iyisi kendisi ve annesi. Ayrıca ben iltifatı için halen mutluyum. Eşim bir anda öyle diyince " olsun yinede senden daha güzel konuşuyor daha tatlı dilli deli diyorsun ama öyle deliye can kurban demisligim var. Ben kendi söylediğimi yazmamisim. Zamanın da bende tedavi gördüm. Ki kadının gözlerinin içi boş bakıyordu ilaç kullandığını anlamayacak bir insan değilim. Babamı kaybedeli 18 yıl oldu. Ve bu yüzden psikologa gittim. Bu yüzden farklı bir gözle bakmam bakanlar düşünsün. Benim sonunda gülme sebebim ise posttada belirttim dikkat etmemis olabilirsin uzun zamandır güzel söz duymadım onca zaman sonra duyupta eşimde bakma sen ona diyince istemsizce güldüm. Bundan ne anlam çıkarmak istersende sana kalmış canım.
(2,484 puan) tarafından
Tamam anladım cnm eğer megolaman ve narsist kişiliklerle yaşıyorsanız kendinize çokça dikkat edin cnm kendinizi çokça sevin
0 oy
(95 puan) tarafından
Yaaa Allah sizi sesli kahkaha attım gce gce Allahta sizi güldürsün 
tarafından
Aminn inşallah canım cümlemizi güldürsün Allah'ım ☺️❤️❤️
0 oy
(7,690 puan) tarafından
Iltifat iltifattir :))(
tarafından
Havam değişti valla sağolsun kadın merdivenlerden inerken şarkı söyledim yani düşün :Ddd
0 oy
(1,837 puan) tarafından

Kurban bayramı. Kurbanı kestik kadınlar ortadan kayboldu eltilerimin hiç biri yok etin başında. Bizde eti kadınlar yemekte nasıl kullanmak istiyorsa o şekilde hasıllar. Bunlar yok oldu. Neyse kayinpederimin dayı oğlu hanımları gelinleri de aynı bahçede kesiyor kurbanı baktılar etin başında bir ben varım. 

"Parlak boşuna 5 gelinim var deme. Senin bir gelinin var o da geminli olan" dediler. Neyse akşam oldu her iş bitti yemek yiyoruz hepsinin içinde bir laf etti bana kaynanam yaptığım işle alakalı. Döndüm yapıştırdım lafı

"Koca köye yarandim da bir sizin aileye yaranamadım" ama hala mutlu olurum o söylenen lafa :)

tarafından
Ooo son söz olayı bitirmiş bence canım ❤️❤️☺️☺️
(1,837 puan) tarafından
İnsanın bir iltifata sevinmesini bile hazmedemez hale gelmişiz yahu :D ne olmuş deliyse. Söyleme de az daha keyiflenelim dimi..
0 oy
(119,343 puan) tarafından
yaa fundisss ❣️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(3,767 puan) tarafından
Yaaa çok komik 
0 oy
tarafından
Iltifat iltifattir     
0 oy
(3,259 puan) tarafından
Tedavi gören herkes deli zaten birilerine göre. Havan yerine gelmiş Allah razı olsun de gec

İlgili sorular

+4 oy
25 cevap 766 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ayse_132 (1,042 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 686 göst.
17 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 262 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hafsaa (792 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,162 göst.
14 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde 1 prenses annesi (274 puan) tarafından soruldu

380,202 soru

11,382,369 cevap

34,880 kullanıcı

...