Kızlar faturalar ne alemde bize bu ay 500 lira gelmiş Kocaeli'nde oturuyorum sizinkiler ne alemde baya zorlucak bu kis
218 tl gldi cnm nerdyse hc kptmadk evdn ckarken kptrim o gun evde olmiycaksam glince acarm o da bu ay bikackez evde dgldm gun icinde , 3 ptk yaniyo ev hmam gbi
245 gelmiş dun dogalgaz faturasi büyük salonum kapalı sadece heryer yaniyo kucuk odada oturuyoruz kışları genelde gece gunduzde yaniyor canm istanbuldayız
6 petek yanıyor 40 ta 350 geldi banada çok geldi bu kadar gelmesi
Bizede 260 isinma gaz 23 elektrik 68 tl cok şukur yinede canim size cok gelmis ama :(
Bende kocaelinde oturuyorum 350 geldi bu ay ama hala üşüyoruz :)))))
kocaelinin neresinde oturuirsn cnm BN derince gerçekten zor buzmnda geçinmek ailmde kliorm şuan İst da
Urfa gibi bi yerde yani kari kisi pek yok ama 530 geldi sadce buyuk salonumunki kapali ama yinede sogul evin ici valla
50 de yaktik gecen ay 240 geldi bu ay 40a dusurduk daha fatura gelmedi bakalim bu ay nolcak :)
144 tl =) bide açıyorum sabahtan canım gecen sene 752 tl geldi ben şoka girdim neyse doğalgazcilari cagirdim kaçak yada fatura da sorun vardır die geldiler sayaça baktılar 210 tl çıktı yalnis hesaplamislar yoksa oducektik okadar para boş yere çok geldi die düşünuyorsan arayip sor
450 bzmkiside butun petekler yanior kullnilmiyan bi odamiz var bari orayi kapatlm dedm de kapattik orayi. Bebek yok bole bebek olunca kac olcak Allah bilir
60 da yakiyorum 244 lira geldi. En fazla 250 gelir.
Ankara'da oturuyorum.
Bende kocaelide yasiyorum 460 geldi..4 petek var zaten toplamda ama evde ısı yalıtım koruma falan yok bide alt kat üst kat boş..biz 500ü gözden cikartmistik..160 elektrik 80 su geldi bu ay faturalara calistik yani
3+1evim 108 metrekare her taraf yaniyor kapalı yer yok dün gelmiş bana da 259 tl 40-45 derecede yaniyor montolama sağlam yapılmış binada evin içinde tshirt sort gezmiyorum
840 gelmişti en son ay. Bu ay ne olacak merakla bekliyorum.
139 tl gelmişti bize de bu ay. Evim küçük 2 petek var zaten onlarda 40 da yanıyo ısıttıgı kadar işte :)
Bizde en fazla 200 oluyor iki aydır geçmiyor bu fiyatı
4 petek açıyoruz 300 geldi bide petek temizlettik 150 lirada ona verdik bu ay normaldende fazla ödedik yani. Geçen ay 240 gelmişti ama ev çok sıcak olmuyodu eşimde 50 lira fazla öderim ev ısınır dedi ayarı açmıltık.
Bizim evde petek yok hermatik daha iyi ısıtıyo diye yatak odasındaki bozuldu daha yaptırmadık diğer odalardada işimiz olmadığı için tek odada yanıyo kapıları falan açıyoruz 93 gelmiş ama çocuk olunca heryere yapılıp açılcak bakalım ne kadar gelicek
Sakaryadayim 4 petege 450 geldi bana. Elektirikte 120 geldi. Birde 2 kişiyiz anlamiyorum neden bu kadar yuksek.
1,491,627 soru
24,374,024 cevap
348,199 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın