Kizlar boyum 1.75. kilom 92 idi. Herbalife in konsantre cayinii kullandim 1 haftadır. Bugün tartıldım 88 kilo geldim. Yarım kilo da terlik tesettür kıyafetleri dersek 87.5 ay çok mutluyum. Trendyoldan sipariş ettim 133 liraya. Ölene kadar bırakmicam bu çayı. Günde 4 defa aç tok fark etmiyo fincana yapiyorim ılık su ile. Gerçekten inanamadim.
Bu zamana kadar denemedigim şey kalmadı ama bu süper tavsiye ederim. Yengem de bu cay ile 10 kg verdi. Ama ben beklemiyordum .
Bende aralıklı oruçla bir haftada 8 kilo verdim faydası hemen olursa bunu da alayim
Canım bana da link atar misin bende kullanmak istiyorum bu aralar çok fazla aşırı bayağı bi kilo alıyorum neden bilmiyorum heralde depresyona girdim ondandır ya da nuddle ve donerden falan heralde. Her neyse bende zayıflamak istiyorum bu aralar çok aşırı göbeğim çıktı beybi. Hem kilo verirsem kocam saçıma ombre yapmama izin verecek söz verdi inşallah tutar sözünü
Sanırım bende Alaçam bunu ya eşim genelde bir şey demez ben hep takılırım sonra dedi Herbalife alalım mı sana diye ama dedim hep diyorlar bırakınca kilo alıyorsun daha fazla alıyorsun diyorlar ama cidden artık vermem lazım eğer verirsem kendimi mutlu hissedip yemem eski halime bile bakarım derim yemem diye ve temmuzda kaynanamgile gidecem orda gorumcemgil.herkes diyecek kilo almışsın üzülecem en azından ozaman kadar biraz verir miyim acaba ya
1,498,552 soru
24,478,538 cevap
356,118 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın