Bebeklerim 4 aylıkken rutinimiz yoktu onlar kolikti emip emip aglarlardi ben gecem gündüze girmiş sis gözlerle uyusalar yada gaz çıkarsınlar diye gözlerinin içine bakardim
Aksam 10 gibi uyur uyandirmasam sabaha kadar belki uyur 3 saatte bir mama veriyorum yada emziriyorum uyanma saati sabah 7 gibi yanima alirim yatakta 1 saat oyalaniriz 9a dogru uykuya geceriz 11 gibi kalkar 1 2 saat oyle oyalaniriz oyun halasina koyarim cingiraklariyla oynariz oglen uykusuna yatar kalkinca topla oynamaya calisirz yani hep bu sekilde genelde 1 2 saat arayla uyur gun icinde maşallah diyim
Gece 12de uyuyor daha zorla sallamasam oturur bizimle. şuan hasta olduğu için nazlı ama normalde 12de uyur 3 saate bir mamaya uyanır sabah da 10 gibi komple ayıkıyordu. Şimdi hepsi hayal oldu. Gündüz 12 gibi 30 dk falan daha uyuyordu. 2 gibi yatıp 4 te geri uyanıyordu öğle uykusundan. Sonra şekerleme yapıyordu gece uykusuna kadar.. Bir haftadır hasta kuzum her huyu değişti şuan hala oyun oynama derdinde babasıyla uyumuyor
409,116 soru
12,295,920 cevap
38,324 kullanıcı