Kızlar evin genelinde püf noktalariniz ve pratikliginiz neler. Ben misafirliğe gidince gittiğim ev mis gibi temizlik kokuyor. Parkeler sanki isil isil tertemiz . Hamile olduğum için bu aralar wc ye çok çıkıyorum. Wc de tertemiz ve çok güzel kokuyo bunu nasıl yapiyosunuz. Mutfak tezgahları mutfagi falan mis gibi kokutuyorsunuz mesela . Evinizin güzel kokmasi temiz kokmasi için hele yapiyosunuz. Mesela yemeğe gittiğimiz evler bile tertemiz kokuyo . Nasil basariyisunuz bunlari. Yatak odalarinizi mutfaginizi gumuslugunuzu oturma odaniz salon ve wc yi nasil temizliyor ve ne deterjani kullaniyorsunuz? .
Uzun oldu hakkınızı helal edin . Bilgileriniz için sağolun şimdiden güzel anneler
Koku da koku
Bas oda parfümünü bitti gitti
Benim pratikligim temizlilik yapamamak kızım bırakmıyor kuyruk gibi pesimde
kullandigin deterjanlar aromali olabilir canm . iste is bileyim cif limonlu temizleyicilerin cicek kokulu falan ben kokusunu sevdigim bir deterjani herseye katarim yer suyuna toz alacagim suya falan . utu suyuna gul suyu damlatirim sicak buharla yikanana kadar gitmiyor kokusu kiyafetten carsaflardan falan birde evini havalandir bebegimi bir odaya alirim heryeri acarim 5 dakika havalanir havalanmayan evde ne yaparsan yap koku olusur .
1,488,421 soru
24,329,878 cevap
345,647 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın