0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (989 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar yüzüm çok kötü oldu sivilce siyah nokta baya doldu deri altı . eşime soyledm tam dedi nyse 3 seans 400 lira paket aldm .ilki bugün yapldi cildin çok dolu mafederiz dedi önce buhar verildi sonra aldı biseyle çok acıdı kabardı yüzüm baya yara olur dedi 15 gün snra tekrar gel dedi eee ozaman yarım oldu bu işlem dedim yok dedi ay delrcem ya ozon yağı sürdü en son 2.seansta böyle olmucak daha yoğun calscz dedi kafama takıldı çok fena hakkımı yediyseler helal etmiyorum yaptıran varmı böyle mi oluyo ya .az para sanki suratsız şeyler .bide bugüne özel tek bakım 100 lira dediler öyle alayım daha iyi dedim .bidahaki ay bu fiyat olmaz dediler .hep aynı laflar zaten dedm kizdilar biraz .ay sinir geldi gene ya

1 cevap

0 oy
tarafından
Hangi işlem yapıldı cnm
(989 puan) tarafından
Hydrafacial sanrm
tarafından
Hic yaptırmadım cnm ama gercekten aşırı suratsizlar. Bende dermapen istedim 1700 diyor ya saka gibi. O kadar ucuk fiyat soyluyorlarki istedigim islemleri yaptiramiyorum.
(989 puan) tarafından
İlk kandirana kadar suratları çok guzel soradan degisiyolar
tarafından
Evet evet bak lazer yaptırıyorum fiyat falan konuştuk ikna etti baya guler yüzlü ama seansalara gidiyorum o kadinin yüzünü görmüyorum düşün.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
8 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Sevda01 (1,178 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
8 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Canım oğlum (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 266 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Alyakus (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 11 göst.

408,337 soru

12,267,547 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...