0 oy
97 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar Türk Telekom ev interneti başvurusu yaptık ama alt yapı sorunuyla karşılaştık . Direk yapılacak dediler ne gelen var ne giden . Müşteri hizmetlerini aramıştım adamlar geldi gitti birşey yapmadan yapılacak diyolar tam tarih vermiyorlar daha hızlı olması için ne yapmaliyim

2 Cevaplar

0 oy
(1,793 puan) tarafından
Bende geçen cumartesi başvurdum hala gelen olmadı dün turkcel Süperonline başvurdum geldiler imz falan aldılar 2 gün içinde de kuruluma gelirler dediler bakalım inşallah öyle olur 
(10 puan) tarafından
Aslında hemen geldiler modemi kurmaya ama alt yapı olmadığı için kurulmuyor direk yapılması lazım . Nereyi arayacagimda şasirdim
(1,793 puan) tarafından
Bende ona bile gelen olmadı valla
(10 puan) tarafından
Senin daha sıkıntılıymış. Büyük sehirdeysen orda geç geliyolarmiş
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Açıkta port yoktur alt yapı iyi kötü vardır bagliyolar da port olmayınca vermiyolar sıraya koyuyolar
(10 puan) tarafından
Yok canm daha önce eve internet bağlanmadı kablo yok yani. Direk yapıp karşıdan kablo cekicez dediler bekliyoruz hala
(4,589 puan) tarafından
Hemen olabilecek bişi değildir canım sonuçta kafasına göre direk dilemez belediye izni falan lazim
(10 puan) tarafından
Senin dediğin gibi söyleseler sıkıntı değil . Hemen yaparız deyip gelmemeleri sorun . Çoğu kişiye aylar sonra gelmiş . Söyleye söyleye anca geliyolar
(4,589 puan) tarafından
İşte öyle dese belki başka yere gider diye kendilerince bişi yapiyolar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ecrin nisanin annesi (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,393 göst.
26 Haziran 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Derinerim (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fadime.26 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu

412,688 soru

12,425,277 cevap

45,447 kullanıcı

Kategoriler

...