0 oy
1,574 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (4,100 puan) tarafından
Üst bedenim 36 alt benm 38 

Mayo alayım diyorm ama 38 bedn alsam üstü bol kalr m ı diyorm 36 alsam alt bden sıkr mı diyorum arada kaldm ya

36 Cevaplar

+16 oy
(7,934 puan) tarafından
Ikisinide tercih etmem tesetturluyum cunku

Ama olmasaydimda giymezdim sonucta erkeklerin oldugu bi ortam sudan bi cikiyosun hepsi yapişmis her yer ortada bana gore utanç verici bisey diz alti sortlu mayo tercih ederdim
(916 puan) tarafından
Hahajaa guzurut ortada geziyorlar:DDD
(8,312 puan) tarafından
Kilotla birine yakalansalar yerin dibine girerler ama adı bikini olunca her şey mübah sanki görülen yer başka yermiş gibi... Rabbim hidayet versin aslında çok üzücü bir durum da neyse ..
tarafından
Cok dogru amin
tarafından
Ben babamın yaninda bile corabim giyili degilse kosa kosa corap giyerim cok sukur iyikide bu şekilde büyüdüm insallah benim çocuklarımda benim gibi olurlar
(7,457 puan) tarafından
Ayy kızlar ya:)))  Yorumlarınız ++++++++   
Uleyn ben eşimin yanında bile esarpsiz olamiyom sanki boşlukta ciplakmis gibi hissediyorum.  Denize gitsem tunikle girerim heralde:)  kınayan kınasın.
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bekarken ve evlenmişken ama daha kapanmamisken bikini giyerdim. Mayo bana hoş gelmiyo :) büyük al sudan cikinca yapisiyo cunku

+1 oy
tarafından
Ben bikini tercih ederdim altı yüksek bel olanlardan 
+1 oy
(54 puan) tarafından
buyuk al dıyenler olmuş bence tam bedenıni almalısın çünkü suya gıyınce bıraz kendını bırakıyor kumaşalrından dolayı, ben o hatayı yaptım alt bedenım 38 idi 40 aldım salıyor. mayoda bikini de tercihim ikisini de severım 
+1 oy
(746 puan) tarafından
Şortlu bikiler varya ben ondan alırdım üstü bikini altı şort 
+1 oy
(631 puan) tarafından
Bikini tercihinmdir her zaman
+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Bikini tercih ederim
+1 oy
(891 puan) tarafından
Hiçbirini giymem tesetturluyum çünkü olmasaydımda giymezdm erkeklerin olduğu bi ortamda orami burami acmam
+1 oy
tarafından
Bikini tercih ediyorumm 
+1 oy
(2,515 puan) tarafından
Karnım güneş almadiktan sonra tatili ne yapayım bikini tabiki :) karnı güneş gören grip olmazmis 
+1 oy
(510 puan) tarafından
Ben olsam mini etekli bikini tercihim olurdu onlar çok hoşuma gidiyor :) 
+1 oy
(1,257 puan) tarafından
Maayoo tabiki sjsjs
+1 oy
tarafından
Cnm mayo al uzerine kimono mu neydi ondan alll ben oyle yaptim cok guzeldim 
+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Çok açık olmayan kalın askılı mayo ve şort giyiyorum. Büyük beden alma çok kötü durur sudan çıkınca 
+1 oy
tarafından
Mayo asla giymem bikini tercihim  
+1 oy
(6,048 puan) tarafından
Ben tesettürluyum ama açık olsaydim giyecek durumda olsaydım mayoyu tercih ederdim çok güzel modeller var görünce hoşuma gidiyor
+1 oy
(623 puan) tarafından

Evlenmeden önce bikiniydi şimdi mayo aldım gobekte çatlaklar oluştu doğum sonrası bende 36-38 arası giyiyorum yeni aldığım mayoyu 36 aldım cuk oldu hemde mükemmel yani dur atıyım bak 

image

(623 puan) tarafından
Boş olup olmadığı sana mı kaldı ? Ben neyin doğru olduğunu yazıyorum buraya zaten hala bı didisme bı ezme anlayamıyorum
(623 puan) tarafından
Kadın kadının diz kapağı ve göbeği arası dışında heryerine bakabilir diz kapağı ve göbek arasi haramdır kendi kızın içinde bu 4 yaşından sonra geçerlidir bidahami anlatayim detaylimi yazayim napayım anlamadimki
tarafından
İlk önce git attığın mayonun ölçüsüne bak gel sonra tekrarla
(623 puan) tarafından
Canimin içi altına şort giyiyorum yazdim ya okumuyormusun napiyorsun
(623 puan) tarafından
Uyardın okey Allah razi olsun üstüne düşeni yaptın ama bende cevap verdim bildiğimi söyledim dimi sonra hala niye devam ediyorsun yok şöyle yok böyle diye
+1 oy
(7,786 puan) tarafından
Etekli sortlu mayolar tercihim canim hem daha hoş hem hatlari kapatiyo bence 
+1 oy
(634 puan) tarafından
Ben tesettürlüyüm ama açık biri olsaydım mayo tercih ederdim. Bikininin hoş durmadığını düşünüyorum. İtici geliyor aşırı çıplak bence. Mayo beden olarak aşırı fark yok 38 beden gayet normal durur.
+1 oy
(1,479 puan) tarafından
Etekli mayo giyiyorum hep

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 1,049 göst.
5 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde gkcK (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
19 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Dilek00 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
13 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,112 cevap

334,348 kullanıcı

...