0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (6,364 puan) tarafından
Kullanırken ön haslama yapıyo musunuz kızlar 

5 Cevaplar

0 oy
(241 puan) tarafından
 BEnim eşim çok sever hep o marka aldım lazanyayı hiççç haşlamadımmm hep kuru hep kuru oldu ama başemel sosunu biraz cıvıl tuttum ve lazanyayı üstüne koyduktan sonra 20 dk bekletip öyle fırına attım canım o zaman çok güzel oluyor ama birdahaki sefere haşlöayoda bir denicem 
(6,364 puan) tarafından
Evet bende beşameli bol katıp hafif cıvık yapmayı düşünüyorum internette yorumlarda da yazmslardı 15 20 dk bekletip öyle fırınlayın diye  fırına atmadan önce bekletirsem haslamaya gerek kalmaz demi barilla varms bayadır arıyodum bu markayı buldum koskoca careffurda :D
(241 puan) tarafından
Yok gerek kalmıyorda kaynar kaynar bir 15 20 dk bekletince çok güzel oluyor :)
(6,364 puan) tarafından
Sagol canm peki yanına ne yapıyosun
(241 puan) tarafından
Çorba yapıyprum genelde çünkü çok doyurucu oluyor canım yemek yaptığım zaman yenmiyor yemek
-Reklam-
0 oy
(657 puan) tarafından
Ben haşlayarak yapıyorum. Haşlamayınca ekstra su da koysam üst kat daha sert kalıyor alt taraf yumuşuyor sadece 
(6,364 puan) tarafından
Nasıl haslıyosun canm
(6,364 puan) tarafından
Lazanyanın yanına ne yapıyosun canım
(657 puan) tarafından
Aslında vaktimin bolluğu darlığına göre degistiriyorum tarifi. Vaktim varsa makarnaları 3-4 dakika haşlayıp borcama lazanyayi komple dizdikten sonra üzerini strescleyip bekletiyorum. Vaktim yoksa makarnaları tam yumuşayana kadar haşlayıp borcama hemen dizip besamelini döküp fırına atıyorum.
(657 puan) tarafından
Lazanyanın yanına bir şey yapmiyorun genelde. Tek başına yetiyor. Bir çorba, yanına kornişon turşu ve baharatlı patates kızartması. Veronelli biraz daha sert bu arada. Barillada ön pişirmeye ihtiyaç olmuyor.
(657 puan) tarafından
Ön haşlama fırında durma süresini kısaltıyor.
0 oy
(22,070 puan) tarafından
Hic haşlamadan yapiom hic sert kalmiyo
(6,364 puan) tarafından
Sagol canm
(6,364 puan) tarafından
Lazanya yaptıgın zaman yanına ne yapıyosun canm
(22,070 puan) tarafından
Biz tek onunla doyuyoruz canim salata kola tamamdır
0 oy
(119,515 puan) tarafından
baci 2 cesot lazanya var biri haslama gerektirmeyen digeri on haslama gerektiren ben barilla aliyorum hep 
(119,515 puan) tarafından
genis bi tencereye su koy kaynasin kaynayinca cok az yumsayana madar hasla tek tek degilde hani tencerenin tabanina kac tane sigarsa o kadar koy
(6,364 puan) tarafından
Canm paketim üstünde haslamaya gerek yok diye belirtmslerama isterseniz 1 dakika kaynayan suda bekletin diye bende öyle yaptm
(119,515 puan) tarafından
haslanmazka kuru olur ustu de icide uzmanlik alanim lazanya hafta 1 yapiyom ben
(6,364 puan) tarafından
Ben ilk defa yaptım valla fırında üstünün kızarmasını bekliyom kıymalı mı yapıyosun sen
(119,515 puan) tarafından
peynirli esim et kiyma falan yemes
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Çok kullandım onu haslamaya gerek yok besameli bol koyarsan mis gibi pişiyor 
(6,364 puan) tarafından
Kimisi üstü sert kalıyo yazms
(1,795 puan) tarafından
Yok yok ayda bir yaparım sert kalmadı hiç
Ama üzerine kaşarı hemen koyma fırına at 15 dk pissin sonra kaşarı da koy tekrar pişir. Öyle yapmadan koyarsan üstü hemen kızarır içi pismez, sert diyenler o şekilde yapıyorlardır
(6,364 puan) tarafından
Tamam canm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 121 göst.
24 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde yılmaz. (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
2 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Kezo6788y (16 puan) tarafından soruldu

381,352 soru

11,416,671 cevap

34,968 kullanıcı

...