Kızım 25 aylık bundan 5-6 ay önce cisi geldiğinde geldi deyip gosteriyordu ama bn konuşamıyor diye üstüne düşmedim sonra oda bıraktı söylemeyi ama belliki yanlış yaptım her neyse bugün 5.gun iki gecedir bez takmiyorum gündüzleri çıkartıyordum sadece.gecen hafta denedim söylemedi hep ben götürdüm ama isteksiz gitti oyunla vs götürdüm 3 kez altını ıslattı islatinca söyledi bı kaç gün ara verdim tekrar başladım ama gündüz takmayip gece bagladigim için kendimce çocuğun kafasını karıştırdığımu düşündüm çünkü bezini taktigimdada bak ıslak demeye başladı o yüzden tamamen çıkardım yatmadan önce bı biberon süt içiyor biraz oyaliyorum sonra tuvalete götürüp yatırıyorum yatak Alezi koydum maşallah deyim daha yapmadı.tuvaletini iki gündür söylüyor ilk soylediginde bı kaç damla yapmış sanırım bez olmadığını unuttu islatinca farketti :) söyledi gittik yaptı sonrasında kendi başladı söylemeye aman dilimi isirayim bu kadar rahat ve curcunasiz geçeceğini hiç düşünmemiştim :) eğer niyetiniz varsa sizde başlayın kızlar hem maddi hem kendi rahatlığı açısından bı anda karar verdim aslında bir ay sonra kısmetse tatile gidicez döndüğümüzde öğretmek istiyordum ama bı anda kararla başladık inşallah alnimizin akıyla çıkarız bu işten :)