Sizlerinde takintisi var mi varsa ne ? Benim takintim cok pis hic sevmiyorum biri eve gelsin disardan koltuklar halilar hep silinir yerler silinir savanlar makinaya atilir disaridan gelsem sanki haram olmusum hic bir yere dokunamiyorum banyo olana kadar esimde bikti artik kapidan giriyor bir yere dokunma hemen banyoya diyorum girmezse oturursa aglama krizi geliyor sanki butun ev mikrop yuvasi oluyor cok kez kurtulmak istedim ama nafile annemde oyleydi ben ve kiz kardesimde oyle olduk
Bende dışarı bı yere gittim mi o giydiğim kıyafet ne kadar temiz olursa olsun çıkarır yıkarım . Banyo da bı yere yatılı giderim mesela o gün duş alıp gitsem de eve gelince tekrar yaparım. Bide tuvalet herkesin tuvlaetine mecbur olmadıkça girmem. Biri benimkine girdi mi de yıkarım hemen evden misafir gitti mi hemen süpürge açarım dip bucak . Millet bunu duysa bana bı daha gelmicek
Çamaşırları aynı renk mandalla asmak
Bildiğin tam titizlik hastasısin. bende takıntı hiç yok ancak kocama takarım o kadar
Kız sen bi dr ye görün kendine yapma bu kadar eziyeti kocanada valla yanlış anlama beni ama hastalık senin ki bence benimde perde takıntım vardı dümdüz durucak hiç bi yeri bozuk olmicak heryer toplu olucak dağınıklığı gelemem bunalirim
Ay benimde takintim var disaradan misafir geliyoya bide cocuklu cocuklari oraya buraya bisey doksun cildiriyorum gidene kadar
Hayatı zorlaştırıyorsun canm. Annemde senin gibiydi şu an 51 yaşında ve bi tencere yemeği zor yapıyo artık benm takıntım kızımı kimse ellemesin başka büyük takıntım yok
Yemek kokusu ev kokusu her türlü koku Alıyorum hiç sevmiyorum bu takıntıyı
Kızartma yapayım kollarım saçlarım hatta taytım dahi kokuyor geliyor illa duş alırım kızartma yaptığım günler.
Başkalarının evine giderim her evin ayrı kokusu var o kokuyu duyuyorum
Hatta annemler kayınvalidem felan çok korktu hamileyken zorlanmamdan Allah’a şükür normal seyrinde devam etti artmadı
Sürekli ellerimi yıkamak ve hee yer toplu olmadan uyumam asla bir de eve gelir gelmez pijamalarım giyilir
1,491,116 soru
24,367,570 cevap
347,685 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın