Herkesin evinde ii kotu yemek pisiyor Herkesin basinda kocasi var iyi yada kotuu Ama herkes ayri evde yasamiyor herkesin kendine aile koltugu yok kaynanasi ile yasayanlar var yani sidiik yaristirmanin anlami yok dha once bu sekilde postlar cok acildii herkes koyduu gerek muutfak gerek salonunu.
Atan silsin zaten defalarca uyarı yapılıyo kimse fotosunu atmasın diye ben attım mesela hepsini sildim geri çünkü google de çıkıyo ancak dediklerimize uyarılara rağmen paylaşım yapan oluyosada kendileri bilir yarın bugün hiç olmadık bir şekilde denk gelse ailesi falan filan bir ton katara uğraş dur ondan sonra
Haayy agzını öpeyim yaaa
Katılıyorum kesinlikle. Biri göbeğini paylaşır linç edilirbasksi paylaşır nekadar yakışmış çok tatlı olnusdiye yorumlar atılır. valla bilmiyorum ona kalsa burayabebeksahibi olamk isteyen arkadaşlarda giriyor ozman onlarinda canı skilmasim diye bebeklerden bahsetmeyin..,!!! Bazen adamına göre yargilamalar yapılıyor kimse kusura bakmasın helede yargilayananin biri çok samimi konuştuğu kişiyse Allaaaaahhh onun arkasında kiler hemen atlıyor:)) yapmyin Allah aşkına umrunizda olmayan pistlara ytum yaak zorunda değilsiniz ama kimseyi de incitmeye kırmaya hakkınız yok..
1,492,807 soru
24,391,684 cevap
349,341 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın