0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aklımiza gelen değişik yaşadığımız şeyleri yazalım hadi ... Ben basliyim arkadaşımın evine gitmiştik eşimle akşam çayına neyse oturuken kadının eşi esime tlfndan Hadise'nin fotosunu açmış gösteriyor ne güzel kadın dimi falan diye ben şok oldum sinirlendim eşim anladi Allah sahibine bağışlasın dedi evde iyi kavga etmiştik ama arkadaşımın hiç umursamadi bile bana çok tuaf gelmişti ..

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne değişik arkadaşın var miş 
tarafından
Aynen öyle bende sairmistim
-Reklam-
0 oy
(4,988 puan) tarafından

Öyle hanzolar çok :ermm:

Aklima hemen gelmediki bisey gelirse yzayim:D

tarafından
Aynen ya birde kız hiç kizmadi bişey demedi ben şok olmuştum gelirse yaz canım bekliyorum ☺️
0 oy
tarafından
Evet çok ilginç kadınların değer yargısı çok değişik neleri neleri görmezden geliyorlar hayret doğrusu.  Benim aklıma gelmedi şu an sorunca :)
tarafından
Ayenn bende çok şaşırmıştım aklıma gelince yaz cnm bir anda gelmez doğru ben hala umutamamism da ahah
0 oy
tarafından
Bnde eşime dedim Rus kadınlar mı türk kadinlarimi yoksa oda Rus dyince yikldim ama halen daha başına kalkarimm :))nie benle ewlndn Rus alsaydn ya:))
tarafından
Ohaaa kız o kötü olmuş
tarafından
Vala bayağı kötü ☺️
0 oy
(885 puan) tarafından

Valla şahsen tv deki kadınlar hakkında böyle bi yorum yapsa bisi demem. Sanatçılar da kuyruğa girmezdi eşim için :D ayrıca Hadisenin de nasıl bi kadın olduğunu bildigimden bisi demem yani :D

tarafından
Orası öylede de herkesi karakteri farklı benim eşim öyle bişey asla diyemez de kadına şaşırdım birde biz misafir gitmisiz
0 oy
tarafından
Manyak mi ne bunlarrr yildiz kizzzz
tarafından
Bende şok oldum o kadar rahatlar ki demekki birbirlerine öyle gösteriyorlar yakışıklı güzel karıları galan

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,011 göst.
0 oy
4 cevap 210 göst.
18 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
+1 oy
8 cevap 758 göst.
17 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler