Biz asla yüksek sesle tartışmasız küsmelerimiz triplerimiz çok kısa sürüyor dün kayinpederimin evindeydim eşimde çalışıyordu akşam doncektim saat 5 gibi bizimkiler aradı işte amcan hastaneye gelmiş kalıcak yeri yok sana gelicek tmm dedim gelsin eşime dedim ara adresi ver gelsin hastsne bizden baya uzakta eşim aramış adresi vermiş bende dedim toparlanıp eve geçeyim amcama yemek falan yapayım eşimde yok bekle ben gelip seni alıcam dedi amcam 6 da oturduğumuz yere gelmiş ben hala kayinpederimin evinde eşimi bekliyorum saat 7 30 oldu geldi eve varana kadar saat 8 30 oldu 2 buçuk saat boyunca amcam kapıda beklemiş benim telefonum da kapalıydı şarjım yoktu utanıp esimide aramamis.eve geldik baktık yok güvenlikçiye demiş şarj aleti Almaya gidiyorum bizde dışardan yemek istedik evi falan topladım saat 11 oldu hala yok telefinuda kapalı meğersem otele gitmiş şarji olmadığı için haber verememiş eşime diyorum ki sofrayı sereyim yemek yiyelim yok yemem diyor bana trip atıyor konuşmuyor sanki benim suçumus gibi neyse kızımı aldım yemek yediricektim yemeği serdim baktım oda geldi yemek yemeye bişey istedi elimdeki tabak tezgaha düştü istemsizce oda bilerek yaptığımı düşünmüş sofradaki bütün yemekleri dolaplara duvarlara fırlattı bir daha elinden hiç bir şey yemiyecem dedi gitti yattı o kadar üzüldüm ki kalbim paramparça oldu eşim asla böyle bir insan değildi heryer battı agliya agliya temizledim simdi de benimle konuşmuyor Allah aşkına benim ne suçum var