0 oy
290 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

Şimdi bana kısaca özetler misiniz kızlar ben fatura bilgileri diyor ya oraya ad soyad IBAN falan yazcam para yatınca hemen kargoya mi vercem ? 

3 Cevaplar

0 oy
(368 puan) tarafından
Urunu kargoya verdiginde karsi tarafa ulasinca dolaptan onaylicak para hesabina yeni yaticak
tarafından
Hadi para yatmazsa yani karşı taraf kesin para yatırıyor mu
(368 puan) tarafından
Evet canim onaylamazsa dolapta gorunuyor cnku kargo ulasti karsi tarafa diye onaylamazsa dolap otomatik onayliyor yatiyor para
tarafından
Hiii anladım kuzum çok sağol ;)
-Reklam-
0 oy
(3,354 puan) tarafından
Sen ürünü sattığın zaman para senin dolap hesabına yatacak ürünü kargoya verdikten sonra alıcı ürünü aldıktan sonra onaylicak ondan sonra paranı ister ibanina ister dolapta kullanabilirsin
tarafından
Hii anladim kuzum fatura bilgileri yerine kendi bilgilemi yazcam diki
(3,354 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından

Fatura bilgisi yazan yere iban falan yazacan paranın yatacağı yer . Bı de kendi adresin falan sanırım . 

Sattigin ürünü kargolamak için firma seçiyorsun misal PTT PTT yi seçip kod alıyorsun kod veriyor. Pttye gidip dolap uygulamasından kargo gonderecem kargo kodu bu diye soylicen. Alıcıya ulaşınca onaylaması lazım onaylayinxa para hesabında olacak dolap hesabında ama . Onaylamazsa bile sistem 3 gün sonra onaylıyor . Dolap hesabına aktarılıyor . Eğer ki kartına gelsin istersen karta aktarirsjn o da bı kaç günde yatar 
tarafından
Hım anladım kuzum tamam sağol . :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,008 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 210 göst.
0 oy
2 cevap 173 göst.
4 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ayasa (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 198 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,161 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,562 soru

24,416,627 cevap

351,285 kullanıcı

...