Bıktım yoruldum gerçkten ölmek istedim ya ben de var sorun yada eşimde eş demeye şahit gerekte tamam hiç bizaman kötü demedim iyi ondan kötüsüde var dünyadada artık bıktım ne desem batıyor sürekli sorguluyor yaranamıyorum hep daha iyisini istiyor yalan söylüyor 2 taraflılık yapıyor ama ona kalsa bunları yapmıyor ben yalancı oluyorum napıcamı şaşırdım ve bugün ilk defa onun yüzüne kendime zarar verdim seni şimdi döverim kafanı tutar duvara duvara vurarım dedi çocugu verdim öyle olmaz böyle olur deyip kendimi tokatlayıp kafamı tuttum duvara çarptım şiştş ve çizildi beyfendi daha dönüp döverim giderim defol git pişmanım seninle evlendigime bebeğime mama yapmaya gittim başım dönünce içeri girdim derken başım döndü ve yerde buldum kendimi ne numara yapmadım kaldı nede palavra insan hiç yavrusunu üşütürmü ***** kendisi için yaptığımı düşünüyor ama gerçekten palavra deildi şuan başım fena ağrıyor bilmiyorum napıcamı bide pişkin ki o kadar gidiyorum dedi kapıyı çekti saniye sürmeden geri girdi içeri sonra çocuğumuzu almış özür dilerim oğlum diyo neden öyle dedin dedim işte bir hata yaptık seni dünyaya getirdik diye özür diliyorum dedi sürekli beni yalancı çıkarıyor sürekli azarlama emir verme yönlendirme inkar etme bıktım şuan bunu yazıyorum içimi kimse bilmez gene ben hatalıyım çünkü okumamak cahil kalmak böyle adamın eline maruz kaldığım için burda bekar varmı bilmem ama evlenmenin yaşı vardır bide eş iyi olmalı benim eşim beni sevmedi hep beni gözünde hizmetçi gibi gördü sadece yemegini yap ütüsünü evi temizle herkesle iyi geçin seni ezen bile olsa zaten bu gerçek ilişki desen gram yok birlikte olmak beyfendiye eziyet oluyormuş tiksiniyormuş ilk gecemizde başladı aslında salaklık hep bende böyle adamla evli kaldığım için dışarda hayat var yok deil işte boynumu büken evladım aman babasız büyümesin aman hiç bir eksigi olmasın çocuğuna iyi baktığı için çekiyorum bu adamı zaten walla nolur bana akıl verin allah rızası için bir bebegim var ona zarar gelsin istemiyorum