Kızlar bugün annemdeydim İstanbul Esenler'de öğlen 1 de evden çıktık kızıma bisküvi vermek icin durduk annemle o ara hengameden çantayı açık unutmuşum cüzdan düşmüş 2 adım gittik hemen farkettim döndüm geri 5 dk geçmedi bile arıyorum yok , amcanın biri balkondan yeşil cüzdanını çöp kamyonu durdu aldı gitti dedi ordan bı cocukda abla ben gördüm aldılar gitti yetişemedik dedi saniyeler içinde ya şaka gibi hemen esenler belediyesini aradım gerekli yerle iletişimi kurdum numarasını aldım mudurlerinin ama adam tutup demezmi bı ton araba var hangisi diyorum anlatıyorum şeklini şemalıni saati söylüyorum mahalleyi söylüyorum bilmesi gerekmiyor mu hala diyor nerden bulcam getirirlerse eğer ararım sizi mal adam çıldırdım cimere şikayet ettim içinde kartlarım vardı iptal ettim kızımın ve benim TC kimliğim vardı onlarla yarın ilgilenicem onun dışında Gratis Ikea Watsons Dr cafforsa kim kartlarım filan vardı bı ton bide nakit 130 TL vardı hepsi gitti hayır alanın kim olduğunu bilmesek neyse belediye kamyonu işte yani yok ama yarıni beklicem yine Arıcam ben Başakşehire evime geldim adamı ariyip tekrar sorup sorgulatcam olmadı polise şikayet edicem yani sizce ? Çok sinirim bozuldu yani