+1 oy
796 göst.
Diğer kategorisinde (693 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
12 kelimelik 

15 Cevaplar

+3 oy
(3,944 puan) tarafından
Kendine zarar vermek , ağlamak bunların hiç biri çözüm değil.  Belki de yapmak istediği bu eşinin.  Bence sende onun gibi umursamaz davran . Onunla ilgilenme , hayatına bak , kendini mutlu eden şeyleri yap . Miden için bi sağlık ocağına hastaneye falan git istersen.  Hem hamilelik hem bebeğinin olması seni çok zorluyor bunu anlıyorum bir de üstüne eşinin yaptıkları.  Ama taktik değiştir sen onu umursama vurdumduymaz davran bakalım bişey değişecek mi... belli ki kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor eşin
(693 puan) tarafından
Aklımdan çıkmıyor umursamaz davranıyorum kendimi yiyorum
(3,944 puan) tarafından
İnsallah hayatında herşey düzene girer
(3,944 puan) tarafından
Ama işte orda iradenin devreye girmesi lazım.  Senin kendini yemen ağlaman bitmen tükenmen eşinin umrunda mı ne diye kendi kendini mahvediyorsun.
(821 puan) tarafından
Valla sana bişey diyim mi bir erkeği ne kadar sahiplenir sen o kadar kaçmaya çalışıyorlar sende ne kadar kaçarsan o kadar seni sahiplenmeye çalışıyorlar özgür bırak gitsin sen kendini sev ki sevilesin intihar etmeyi düşünecek kadar basit olma canım sende biliyorsun büyük günah

Uğraş bul kendie resim yap içini dök resimlere güzel olmak zorunda bile değil karala el işi yap sulu boya yap motivasyon verici şeyler yap spor yap ama kafaya bişey takma taktikca kafamız gidiyor SEN HERŞEYDEN ÖNCE KENDİNİ SRV KENDİNİ SONRA ÇOCUKLARIN VE EŞİNE ONU ÇOKTA UMURSAMADİGİNİ HİSSETTİR
BAK NASIL DEĞİŞİYOR SRFSZ  ama Tartışma çünkü tartışmak Çözüm değil aksine büyük kavgalara sebep oluyor Rabb'im yardımcımız olsun ❤️
(124 puan) tarafından
Ne pis adam ya biraz umursama ailenin yanına git 1 ay kal bakalım.ne olcak durum annesi babası varsa dayısı amcası onlara şöyle bu böyle olmaz ki
-Reklam-
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Yatıp kalktığı kızı seninle tartıştı diye ekleyen adamdan hayır gelmez malesef 

Bu ozguveni tavan yapmış erkeklerden nefret ediyorum 

Namus sadece kadinami namus
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Bu adama bi ders lazım da ne?
0 oy
(916 puan) tarafından
Ciğeri 5 kuruş etmez g*t heriflerin  nedir bu yüksek tavanlı özgüven egoları
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Sende umursama bakalim nasil olcak at gibi gidip ** gibi geliyorlar merak etme yoldan çıkaran arkadaşının da Allah belasını versin 
0 oy
(3,590 puan) tarafından
Sen güçlü ol çocukların için pislik yapan o Emin ol Allahından bulup paçaları tutuşacak. Evliyken zina yaptığının kanıtı varsa mahkeme de sunarsın tazminat davası da aç görsün artistliği. Neyine güveniyorsa gittiği kişi de mutlu olacak sanki seni bu hale koyan adamdan artık hayır gelmez yol ver gitsin nereye gidiyorsa
0 oy
(2,976 puan) tarafından
İnadına mutlu olmalısın senin ona muhtaç olduğunu görüp bundan zevk alıyo yaşatma ona bebeğine sarıl kocadan fayda yok 
0 oy
tarafından
Kocan bile olsa bı erkek için nasıl canına kıymayı düşünüyorsun hayat ondan mı ibaret dünyada ilk boşanan siz degilsiniz son boşananda siz olmayacaksınız yani çok zor bir karar bu ama eğer o noktaya geldiyseniz hayatınıza bakacaksınız yapacak bişey yok ve gitmiş neler neler yaşadığı kızı tekrar eklemiş bunu sormadın mi ona. Ailen arkanda mi bilmiyorum ama eğer sorununuz büyükse bence ailene dön orda delirmektense
0 oy
(664 puan) tarafından
Gözü dışarda olana ağzında kuşta tutsan yaranamazsin 1 adım bile attiramazsin Allaahh eşini ıslah etsin inşallah gözü senden başkasını görmesin hamilesin içinde yanıyor bı namaz kıl şöyle kalpten içten gelerek bı dua et kendine evlatlarına cigerden edilince dua hemen kabul oluyor Allah'a sigin bacım Rabbim zorunu kolaylastirsin 
0 oy
tarafından

Böyle adamın kahrını çekme aç boşanma davası al nafakani birde yardımlara başvur geçinir gidersin en azından kafan rahat olur. Canına kıymak nedir sen bir annesin sana bişey olsa hadi karnında ki seninle gelir peki kızın??? Kızını oruspularlaaa düşüp kalkan vurdum duymaz bir adama mi bırakıp gideceksin?? Eğer sende kızını düşünmüyorsan bence de geberrrrr git :angry: ölüm sana çare olarak gelebilir peki kızına ne çare olacak bunları düşün :angry:

0 oy
(2,191 puan) tarafından
Sen böyle ağlayıp zirlayip kendini yere attıkça kocanin özgüveni dahada artacak kendini dahada bir halt sanacak, temkinli ol belli etme üzüldüğünü sen bir annesin kalk kendine gel bir erkek için kocan bile olsa kendini yerden yere atma dik durursan inan eşinde şok olacaktir,o adamdan sana hayır gelmeyecek artık ama ailende bosanmani istemiyorsa sen de önce kendini toparla güçlü bir anne ol cocuklarina sahip çık zamanla biraz çocukların büyüsün iş bul kendine ve o adamı at başından şimdi çocukların küçük şu anda belki birşey yapamazsın ama biraz büyür büyümez hemen işe gir sonra da kendine hayat kurup o kocayı boşa benim sana tavsiyem şu anda aldırış etmiyor gibi davran ne halt yerse yesin sonra seni çok arar inan bak senin sadece dik durmaya bakiyor herşey kendini sakın perişan etme bir adam için 
0 oy
(873 puan) tarafından
Sen çok güçlü kadınsın, değerlisin 2 can taşımışsın dünyaya. Senın de sevilecek bi yüreğin yüzün saçın ellerin, yeteneğin mizacın var bunu bilemeyen eşin utansın. Sen niye kıyacakmışsın canına? Bu bilgisayar oyunu mu herkese 1 can var. Bak canım yaşadığın yeri değiştiremiyorsun anladığım kadarıyla o zaman kafanın içini kendı dünyanı değiştir. Zor ama takma. Sen kendıne değer ver, sen de ona inat aç telefondan komik şeylere gül yani ona eğlenebiliyorum de. Ve cocuklarını düşün. Hele bi doğup büyüsünler gün gelir devran döner.

Ha karıyla kızla işi varsa da bırak naparsa yapsın onun yaptıgı şey senın değerini belirlemez kendını eksık hissetme. Yarın öbür gün yine sana muhtaç olur. 
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Bir adam için kendini öldürmeye kalkan kadınları hiç bir zaman anlamadım anlamayacağım anlamak içinde çabalamıcam herkes layigina gider sen annesin senin önceliğin evlatların s.ktr et nereye giderse gitsin bir insana verilebilecek en yerinde ceza onu yok saymaktır sen yok sayacaksın ki at gibi giden i.t gibi dönsün 
0 oy
tarafından
Zor bi durum rabbim sabır versin  ne diyeceğimi bilmiorum bazen ama allah hakkını bırakmasın 
0 oy
(840 puan) tarafından
Neredeyse aynı durumdayız bende kafayı yemek istiyorum canim sıkılıyor kendimi temizlige verdim zoruma gidiyor yaptıkları dun ikinci çocuk istedi tekrardan zamani var bekleyecem bu sefer 2 sene gecmesi lazım dedim dönmüş birde bana sürekli tartistigimiz icin mi dedi söylemesi ayıptır yanaştı iliskiye girdik ama sanki o an o ortamda ben değildim ha yapmis ha yapmamis gibi oldum sanirim nefret etmeye sogumaya başladım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 106 göst.
0 oy
56 cevap 960 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Semizotu (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 361 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,623 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.
17 Ekim 2023 Aile kategorisinde Casperiye (5,833 puan) tarafından soruldu

406,229 soru

12,179,761 cevap

36,673 kullanıcı

...