0 oy
1,649 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Değişik bir soru size :) :)

Benm ilk kızımıza gitti kucakladı sarıldı ağladı snra geldi anlından öptü ve 

"avrat seni zayıflamış gördüm" dedi

Odada annem kayınvaldem babamda vardı Bi gülme aldı bizi ağlama falan gitti 

Sizinkiler ne dedi :D

38 Cevaplar

0 oy
tarafından
Milletin eşi ne güzel kapılarda beklemiş güzel söylemiş benim adam koltukta uyumuş uyumuş rahat edememiş ne zaman doğuracak bu ya hemen doğursun da eve gidelim demiş sonra ben hiç uyumadım azıcık da arabada da uyuyup geleyim demiş tam kapıdan çıkarken ekranda adım çıkmış bu sefer de güvenlik içeriye almamış :))) ahh ahhh
tarafından
Ahahahha ay kusura bakma he güldüm ya
tarafından
Gulunmicek gibi değil ki bacım ben bile hala hatirladikca gülüyorum + bı de akşam yemeği yemedik biz eve gidip yemek yiyip gelelim dediler gorumcemle gittiler yemek yedikten sonra bı insan nasıl uyur hemen ya uyuyup kalmışlar saat 2 olmuş gece yarısı beni arıyor napiyon diye bende diğer insanlar bu saatte ne yapıyorsa bende onu yapıyorum dedim biz uyuyup kalmisiz dedi bende gidin zibarin dedim trip yapınca geri hastaneye geldiler :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

ikisinde de önce bana geldi alnımdan basimdan öpüp okşadı kizimda kızıma gidip baktı ama oğlum da bakmadı bile elimi tuttu odaya gidene kadr benle geldi <3

tarafından
Hadi ya ne güzel bizm ilk kızımıza gtti baktı odaya girer girmez ağladı
tarafından
yo kizimda da oğlumda da ilk bana geldi ve benle kaldı sonra kızımın basında oturdu hep izledi durdu şoka girmişti sanki büyülenmiş gibiydi hiç konuşmuyordu öylece bakıyordu:)) oğlumda alışmıştı herhalde hem riskliydi hemde korkularımız vardı ona rağmen yine bana geldi oğluma hiç bakmadan benle odaya geldi :)) iki gün önce de söyledi ben en çok seni düşünüyordum aklımda sadece sen vardın nedense çocuklar hiç aklıma gelmemişti özelikle oğlumuzda benim sesimi duymuş daha çok etkilenmiş
0 oy
(266 puan) tarafından

Benimki herhalde put gibi durur :D hamile oldugumu ogrebdiğinde ayvayı yedik demişti :) bebişi görse daha şimdiden fare gbi oluyo yeni dogan bebekler diyo kesin öyle der yine.eline alıp sevmekten korkar gibime geliyo sever mi onu da hiç ümit etmiyorum :)) annen 2yaşıba gelene kadar baksın sonra biz alırız çirkin oluyo bebekler diyip duruyo daha şimdiden. Bide kız istiyordu erkek dedi doktor :)) erkek oldugu için de sevimsiz bu der hiç sevmez öyle tahmin ediyorum :) 

tarafından
Sever sever :) :)) :) :
0 oy
(6,765 puan) tarafından
Doğumhane ye geldi ben doğum yerinde yatarken☺☺ ebeleri hemşireleri durdurmamış öyle beni sormuş içeri girince de hemen elimi tutup nasılsın iyi mısın diye sordu. Hemen bebegimizi sordum bende. Beni öyle görünce de korktu biraz.
tarafından
Hadi ya sezeryan mı
(6,765 puan) tarafından
Normal di canım ☺☺
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Teşekkür ederim güzel anne dedi bana :) 
tarafından
Kısa ve net :) :) :) :
0 oy
(1,517 puan) tarafından

Hahhah aha  :D:Day wllaha benim ki odun hanzo ot gibi baktı.

Hiçbirsey söylemedi sorumluluk filan ağır geldi halsizlik yorgunluk 

tarafından
İçinde yaşamıştır sevincini
0 oy
tarafından

Çok şükür sağ salim çıktınız dedi gitti bebise baktı herzaman ki gibi aynı ben dedi:))))) yürüttükleri zaman kivrandigumi gördükçe gizleri doldu kıyamam gıcık bidaha çocuk yok dedi:D amma ve lakin daha iki aylık olduk adam iki sene sonra üçüncü istiyom diyor bende nanayi alırsın diyom:P

tarafından
Ahahha istese nolurdu acaba :D
tarafından
Futbol takımı kurardik heralde:)))
0 oy
(7,484 puan) tarafından

Kiz benimki de cok komikti. Sezeryan oldum odaya geçtim annem babam esim erkek kardesim vardii bebek geldi annemler onu seviyorlar o sira esim yanima dogru geldi. Bende bekliyorum ki hayatim gecmis olsun sukur bebegimizi kucagimiza aldil falan diyecek:D. Ben hamilelikte cok cillenmistim esim saçlarımın ucunu aldi ve

-avrat terledikce bol bol sil gecermis dedi bir gayretle yüzümü  sildi hahahah cok güldüm ya. Ben orda acilar icinde kivraniyorum adamin derdine bak:D

tarafından
Ahahha resmen kahkaha attım :D
tarafından
:)))))) güldüm buna ya
(7,484 puan) tarafından
Erkek milleti iste sen orda dogummu yapmissin acimi cekiyon hic umurlarinda degil:D adam ciller gitsin gobek gitsin.derdi :))) konusuncada hep benim icin oyle diyormus beni dusundugunden yani. Bende yedim:D
(7,484 puan) tarafından
Hele gobegini sar gobegini sar basimin etini yedi:D bigun yardim edermisin  baglayamadim dedim şalla göbeğimi sariyordum. Adam bi çekti dugum atmaya calisiyor olecektim hahahha. Ula gobek gitsin diye sariyom nefesim kesilsin diye degil dedim. 4 buck ay oldu dun yine diyorki sen zayifladin ama gobegin gitmedi korse alacaktin nie almadin diyo :DD
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Bizim çocuğu karistirmadilar dimi dedi
tarafından
:) :) :) :) :) insan herşeyi düşünüyor valab
(3,147 puan) tarafından
Kuzum bizim oğlan 4 kilo doğacak diye bekliyorduk nerdeyse 1 kilo az doğdu eşim zayıf görünce bu çocuk karıştı mi emin misin falan dedi;)
0 oy
(659 puan) tarafından
Dogum sırasında yanımdaydı ben aglıyodum aılem gelememıstı yetısemedıler uzulme bak kızımız gelcek onla gecırcez vaktımızı falan saglıkla dedı benı bol bol optu gozumun yasını sıldı sag olsun o gecede esım kaldı hep yuruduk tabı sabah 5 te dayanamadı uyuya kaldı
tarafından
Sitres tabii gene iyi dayanmış
0 oy
(850 puan) tarafından
Ben açıdan bagiriyordum sezeryan olduğu için oda koridordaydi o ara hemen koşarak içeriye girdi ne oldu çok ağrıyor ölecem galiba dedim aman dur hemen doktor çağırıyorum dedi :) 
0 oy
(343 puan) tarafından
İlk doğumumda eşim askerdeydi ikinci doğumumda eşim çok sevincliydi bir an önce bebeğe bakmak istedi baktı aman Allahim bu ne kadar çirkin aşkım karistirmislarmi acaba dedi :)) oğlum doğduğunda çok kıllı ve kapkaraydi :D
0 oy
(7,126 puan) tarafından
Esim yanimda yoktu ama telefonda bana kizz bi acile gidiyom ben dedin gittin bide ben dogurdum dedin ben bu isten bisey anlamadim dedi :)
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Kizimda soktoydi aglamistii oglumdada bu cocuk ayni sen demisti
0 oy
(351 puan) tarafından
Hahaha çok güldüm :D
0 oy
tarafından

Benimki kuvezde olduğu için hiçbir tepki veremedi hasta yatağından kalkdım taburcu olmadan izin vermediler eve geldim sütümü sağdım hemen gittik eşimle oğlumu görmeye ikimizde ağladık belli etmez ama gördüm ağladı 

0 oy
(5,328 puan) tarafından

Odaya gelemedi devlet hastanesinde yaptım doğumu. Telefonla aradı kayınvalidem yanımdaydı. Gözün aydın olsun dedi bende seninde gözün aydın olsun dedim gülmüştük :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
27 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.
0 oy
15 cevap 428 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 370 göst.
7 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Elifv (365 puan) tarafından soruldu

410,496 soru

12,347,519 cevap

40,243 kullanıcı

Kategoriler