0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (505 puan) tarafından
Dalindan uzum yapragi kopardim saracagim ama onuda sarmadan once ayni salamura gibi suda mi hasliyoruz nasil olacak

7 Cevaplar

0 oy
(1,527 puan) tarafından
Kaynak su dök üstüne rengi dönene kadar Dursun yeter 
(505 puan) tarafından
Ayni salamura gibi mi
(1,527 puan) tarafından
Aynen salamura da tuzu gitsin diye koyuyorsun bunda da rengi dönene kadar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haşlama degılde kaynar su döksen bıraz beklese hemen rengı döner zaten zaten yeterlı taptaze yaprak 

o degılde gecen gun gordum dut, fasulye, kiraz yapragı falan hep sarılıyormus şok oldum ya
tarafından
Valla dut bulup denıcem  :D
(1,527 puan) tarafından
Dene valla bide lokum gibi oluyor canım bilmezsin bile dut olduğunu :)
tarafından
Allah Allah kesın denıcem
(2,648 puan) tarafından
Bizde dut çok yapıyoruz canım. İnsan hiç anlamıyor. Pazı yaprağı da yapıyoruz. Turp otu yaprağı
tarafından
pazıyı bılıyorum canım da meyve yaprakları hıc bılmıyordum cok sasırdım :)
0 oy
tarafından
Tencereye su koy kaynasın içine yaprakları et üstüne bastır kepçeyle rengi sarrınca al sudan 
0 oy
tarafından
Kaynar suyun içine koy bas sararsın 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kaynar suya bas cikar canim
0 oy
tarafından
Bende bugun aldim sagsun komsum geldi bilmuyidum yapmayi kaynar su doktu rengi gitti buzluga aticam
0 oy
(164,041 puan) tarafından
sardinizmi acaba

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 346 göst.
5 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Yorgun 1 anne (65 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 145 göst.
0 oy
0 cevap 84 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ozgegzem (621 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 303 göst.
25 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,490,869 soru

24,364,611 cevap

347,413 kullanıcı

...