0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar günaydın. Gebe soru bölümüne yaz demeyin ben burda takılmayı daha çok seviyorum daha samimi geliyo :)

Hamilelik basından beri demir eksiliği var sürekli minimum değerin altında çıkıyo. Kan hapı içtim sabah aç karna hep midem bulana bulana. Oroferon vermişti onu doğru düzgün kullanamadım son 5 6 tane kala bıraktım dayanamadım aşırı halsizlik yaptı bende en son sağlık ocagındaki dr maltofer verdi onuda kullandım ama geçen gün dr a gideceğim hazırlık olsun diye sağlık ocağında kan tahlili verdim yine düşük çıkmıs. Doğurana kadar içcem mi ben bunu yaaa niye böyle oluyo acaba.

2 Cevaplar

0 oy
(3,546 puan) tarafından
Bende içtim hamileliğin sonuna kadar düşük diye canım doğurduğum gibi bıraktım:)) 
tarafından
:)) midem bulanıyo o ilaçtan ya. Bide sürekli düşük çıkıyo ya çocuga bi zararı olur mu diye düşünmeye başladım dr a gidince sorcam bakalım. İlk defa randevu aldıgım biri inşallah hödük çıkmaz dr :)
(3,546 puan) tarafından
Bende hiç hoşlanmıyordum ya şimdi oğlum 4,5 aylık ona da demir başladılar damla. Ona verirken bile sevmeden veriyorum. İnşaAllah düzelir seninde canım doktor kontrollü gidince bakılır çaresine. ☺️
tarafından
İnşallah sizinde hemen düzelir bebişin değeri ♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzu benim bekarken öyleydi aşırı düşüktü pekmez i de hiç sevmezdim evlendikten sonra pekmezi yemeye başladım değerim düzeldi. Bı dene bence
tarafından
Bemde pek sevmem :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
10 cevap 584 göst.

411,486 soru

12,386,652 cevap

43,563 kullanıcı