0 oy
853 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından

Kızlar geçen pazardan beri baş dönmem mide bulantim var 2 defa acile gittim dünde kbb a gittim kulak kristalleri oynamış ondan olmuş dedi doktor yani vertigoymus 1hap verdi dün başladım ama hala bi düzelme yok kafayı yemek üzereyim ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum doğru düzgün. Bi çözümü yokmu bunun :'(

12 Cevaplar

0 oy
(12,778 puan) tarafından
Dur cnm daha 1 gün olmuş kullanalım düzenli kullan düzelir 
(926 puan) tarafından
1haftadir cekiyorum zaman durdu sanki ya çok kötü bi yandan basım dönüyo midem ağrıyo bulaniyo mahvoldum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy canım Allah yardımcın olsun çok zor bı durum benim bı tanıdığımda da var Vertigo 15gune anca toparlandı
(926 puan) tarafından
Ben geçen senelerdede böyle oldum 1 2 güne geçti ama bu sefer haftam dolcak gecmiyo o kadar serum iğne yedim yok gecmiyo
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Ayy geçmiş olsun yaa o vertigo çok kötü bişey ilaç zamanla fayda eder dikkat edin inşallah ilerlemez
(926 puan) tarafından
Sagol Inşallah canim ya kafayi yemek uzereyim
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifa versin insallah.  Cok zor bas donmesi 

Allahim dusmanima dahi vermesin insallah.
(926 puan) tarafından
Amin amin zor ki ne zor .baş la ilgili bisey olunca diğer rahatsızlığım aklıma geliyor korkuyorum :(
(1,554 puan) tarafından
Bnde 1 sene once 10 gun falan çektim bidaha gostermesin Allahim bana da kimseye de insallah. Oldum oldum dirildim resmen. Allah acil sifa versin insallah her iki hastaligin icinde canim.
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun canım Allah kimseyi hastalıkla sınamasın
(1,554 puan) tarafından
Amin canim insallah. Ceken bilir yani. Cok zor.
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Bendede vertigo vae canim yatip ani kalkmalarda cok fazla denge kaybi bas donmesi oluyo ilacini aksatma ani hareketlerden kacin yatakdan kalkarken yavasca kalk oturma pozisyonunda 2 3 saniye otur oyle ayaklan 
(2,840 puan) tarafından
Evet canim her hafta oluyo 2 kez en fenasi :( ama alistim ani kalkma yapmassan sorun olmaz
(926 puan) tarafından
Haftada 2kez mi :( bu böyle devammı edicek yani
(2,840 puan) tarafından
Canim doktorun ona gore ilac vermisti benimki ilerlemis vertigo
(926 puan) tarafından
Allah şifa versin canım
(2,840 puan) tarafından
Sanada canim :)))
0 oy
(659 puan) tarafından
Bıcak degıl hemen kessın bı 3 gun gecsın duzelır yatıp dınlenmen lazım senın ıs yapma yoksa sureklı oynar onun bır donemı var o donemlerdr heo oynar yoksa bırak dagınık kalsın yemek olmasın peynır ekmek tost yesın esım senın saglıgın daha onemlı ılacları hep aynı saate al gecer
(926 puan) tarafından
Zaten kardeşim yanımda yapiyo temizlik falan yemekte kaynanam gönderiyo dün akşam başladım ilaca saatini aksatmıyorum inşallah  1 2 güne geçer dayanamıyorum artık
(659 puan) tarafından
Yat uzat ayagını basının altına koy yastık tv ızle ayaga bır anda kalkma yavas sakın kalk gececek
(926 puan) tarafından
Inşallah geçer ya deniyorum her şeyi
0 oy
tarafından
Boynunu sabitle canım gerekirse boyunluk tak kafanın sabit durması lazım yoksa düzelmiyor ne yazık ki allah şifa versin inşallah 
(926 puan) tarafından
Sırt üstü mu yatmak gerek ben sağ yada sol taraf 'ta yatıyorum genelde acaba ondan mi.uzun süredir gdcmedi
tarafından
Sırt  üstü yat canım boynunuzda yatarken havlu flan sae etrafını doldur basının iyice sabitlensin medicalden de boyunluk al başını sabitle kulak kristalleri vücudun dengesini sağlayan şeyler olduğu için baş hareket ettikçe denge şaşıyo ablamın arkadaşında da oldu da yerlerde sürünüyordu ayağa kalkamıyordu o hiç
(926 puan) tarafından
Zorda olsa kalkıyorum ama sürekli sersemlik hissi var aklımı kaçırıcam çok  rahattsiz edici
0 oy
tarafından
Valla ben bu lanet vertigo ile tam 4 sene uğraştım en son Ankarada prof gittim adam 1 ayda çözdü kurtuldum bu kdr beter bir şey daha yok gerçekten 
(926 puan) tarafından
Nasıl bi tedavi uyguladı ?napcam bilmiyorum deliricem
tarafından
Ben baş dönmem başlayınca uzanır bir noktaya bakardım ne kdr sürer belli değil Ankarada özel Eryaman hastanesi kbb Mehmet Sust Özbile in cnm bir hap verir 2 ay kullandım bitti ondan sorna
(926 puan) tarafından
Bende doktorun verdiği hapı kullanıyorum bakalım isr yaramazsa başka birine gidicem 1haftadir hayat felç oldu benim için
0 oy
(2,178 puan) tarafından
rampa gibi yastikta yat cok hizli kalkip oturma bi de yuzun tamamen yastikta olacak ayaklarini asagi sarkitacak sekilde 1 dk boyunca yat sonra ayni pozisyonda diger tarafina yat ama yavas hareket et 
(926 puan) tarafından
Deniyorum ama hiç faydası yok 1haftadir yaşamıyorum sanki
0 oy
tarafından
İlaç olarak betaserc ve notropil mi verdi canım?

Yarın biraz daha iyi olursun bugün dinlenmeni öneririm 
(926 puan) tarafından
Betaserc tek verdi dinleniyorum inşallah geçer çok kötü oluyorum
0 oy
tarafından
hemen gecen bir hastalık değil o canim postunu gormustum gormustum vertigo olabilir yazacsktim ama hamilesin ondan oluyor sandim yazmadim
(926 puan) tarafından
Vertigo zaten hayatımda bi bu eksikti :(
0 oy
tarafından
Hamilelikte olmustu bende de. 1 ay sürdü nerdeyse
(926 puan) tarafından
Hamilelikte de oluyor bu vertigo
tarafından
Valla ilac da kullanamadm cok kötüydü
(926 puan) tarafından
Ay Allah kimseye göstermesin 1haftadir resmen ölü gibiyim

İlgili bir soru bulunamadı