0 oy
1,042 göst.
Diğer kategorisinde (2,380 puan) tarafından
Evlilikte en onemli faktör cinsellik hepimiz biliyrz. Benim yapım geregi bu konuda yeni yeni asama kaydediyorum diyebilirm .Esimde tam tersi bu konuya cok düskün .Senelerdir hic öyle bir mesajlasmamiz olmadi sorunlu bi iliskimiz oldu hep.Bende bu konuda cok yetersizlikler var diye dusunuyrm buraya da sormak istedim yanlis anlasilmsn lutfen merak ediyrm böyle yazısmalar olmali mı yani esim mutlu olur diye dusunuyrm ama ben hic bilmiyrm ve denemedim .

27 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Her ilişkinin dinamiği farklıdır diyor terapistler kıyaslamak yanlış olur ayrıca mahrem şeyler bunlar bu kadar açmaya gerek yok bilgi alacagin en doğru yer aile terapistleri bence bir de cem keçe videoları var YouTube da tavsiye ederim
(811 puan) tarafından
Çok çok +++ birde neler yaptığımızı yazsaydık sjsjsj
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bu kadar özel sorular sayesinde kimsenin özeli yatak odası kalmadı burda. Herkes de cevaplıyor anlam veremiyorum ben..
(2,380 puan) tarafından
Pardon basta niyetimi belirtrek yazdm birincisi ikincisi burada ne postlar aciliyor ki benim postumda ne yaziyrsnz ne yapiyrsnz ozel hayatinizi yazin ya da ben yazdm diye bir post degil nasil yorum yapiyrsnz ya
tarafından
O postalardan biri bu da sonuçta alacağın cevaplar kişisel ve özel bir fark yok
0 oy
(86 puan) tarafından
Valla bizde oluyor hatta ona göre hazırlanıyorum falan onun istediği gibi. Ben seviyorum :))
(2,380 puan) tarafından
Yani boyle bir sey deneyeyim dedim de ne yazayim nasıl konusaym hic bilmiyrm ki adamda sasirir herhalde genelde konusmalrimz ya tartisma ya evin eksikleri:(
0 oy
tarafından
mesaj yanii bu herkes gorur adamin yuzune soylemeyi tercih ederim.. 
0 oy
tarafından
bence heyecanli ve guzel birsey biz ozel mesajlasiriz. yani ama acik bir dille dgl sifreli. aranizda gizli ozel bir dil olusturun
tarafından
esim hep der aslanin cekilmez huylari var ama disiligi ve libidosu en yuksek burc diye : D
(15,833 puan) tarafından
Burçlardan anlıyor demekki ben burç desem o ne der  :D
tarafından
cok iyi anlio. tanistigimiz gun haritamizi cikarmis : D ve uyumumuza sok olmus
tarafından
Ayy  Zelal abla hani nerde benim dişiliğim biri çıkarsın koysun önüme sjajsjsj dışardan bakınca da şey derler ateşli duruyosun isve cilve çoktur sende diye ama gram yok yeminle kocamın gormedigini onlar görüyo:))
tarafından
demek ki potansiyelin var :)
0 oy
tarafından
Bende de var o ya sanki ayıpmış gibi o iş olmadığı müddetce her konuda uzağız cilvelesme fingirdeme yok bende odunum o da hep yorgun zaten kendimi aşamıyorum 
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Yani zaman zaman olur tabi de öyle açık açık değil biraz üstü kapalı biraz alaylı Bi dille konuşuruz, mesajlaşırız. Açık açık yazmayı doğru bulmuyorum. Sonuçta söz uçar yazı kalır 
0 oy
tarafından
Ben annemlere kalmaya gittiğimde evet konuşuruz ama gün içinde konuşmayız zaten telefon kullanamıyor iş yerinde :) 
0 oy
(3,855 puan) tarafından
Ne ben severim nede eşim özel mesajlasmamiz olmadı hiç olmazda zaten özel hayatimiz sadece 4 duvar arası  
(800 puan) tarafından
Aynn bizde
0 oy
(64,769 puan) tarafından
aman mesajda bari uslu dursunlar
0 oy
tarafından

Bizimkinin aklı fikri orda olduğu için sjsjs :angel:

(3,815 puan) tarafından
Kız ben sana birşey sorcam eşin cezaevinde ya pembe odada kaldınız mı hiç kusura bakma geçen duydum eşler için pembe odalar varmış merak ettim :)))
tarafından
Bu hafta belli olcak sjsjs dilekçe verdi bakalım sjsj
(3,815 puan) tarafından
Hadi hayırlısı :)))
tarafından
Kaç haftadır adamın beynini yedim sonunda yeter dedi dilekçe vercek yarın bu hafta inslalah belli olsun sana yazarım sjsj
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Fotoğraf bile atarım vallahi ben ama yerinde tabi önce müsaitliğini sorgularım:) 
0 oy
tarafından
Benm esım sevmez oyle seyler yazmamı yanında birileri oluyor gorebılırler tlfda olsa hersey takıp ediliyor kaydediliyor dıye dusunur. 
0 oy
tarafından

Belli olmaz sağım solum icimden ne gelirse yazarım yazar :angel:

0 oy
(2,687 puan) tarafından
O konuda mesajlaşmayız, ama yüz yüze söylerim. Mesajlaşma bizde romantik olur sadece.
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Şöyle fantazik giyin foto at ona :) konuşmama bile gerek yok birde öpücük at evdeyken yap ama sonra yanlış anlasilmasn :))(
tarafından
ay buda güzel. bir idadan diğerine foto at
(6,849 puan) tarafından
Aynen cnm sözel olmazsa görsel devam :)
0 oy
tarafından
Velhasıl dengine rast gelince yaşadığın hersey güzel özel ben 3 sene vajinismusla boğuştum evi yalayıp yutuyordum çeşit çeşit yemek yapıyordum donuna varana kadar ütülüyordum yok eksiklik... 6 ay sonra ben boşanmak istedim oda istedi 2. Mahkemeden geri döndük hasbelkader kader bir Dr buldum ve sorunumu çözdük şimdi bir oğlum var birinde hamileyim...diyoki eşim ne yiycez amann diyom benim belim ağrıyor evet cinsellik tasvip etmesemde evlilikte hersey yasayabildigin herseyi doyasıya yasa canım
0 oy
tarafından
Ben asıl böyle şeyler konusmayanlara şaşırıyorm çok ciddiyim. Aşırı monoton geliyor bana böyle çiftler. Yani sonuçta bu cinsellik hayatımızın bir parçası ve eşler arasında yaşanması şart olan bir şey. Gizli ayıp bir şey değil ki
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Ben mesj atmam çnkü olr ya arkdşı na bişy gösterrkn ekranda mesjm çıkar görr faln dye tedrgn olrm onn bişy söylmsni beklemem kızm uyuysa evde hazrlnır süslnr eşmi beklerim 
0 oy
tarafından
+18 konuşmuyoruz konuşmadıkda öyle bi iş olmadığı sürece mesajlaşmayız sevmiyorum mesajlaşmayı 

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,446 göst.
30 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (2,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
20 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 290 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 489 göst.

Kategoriler

1,508,343 soru

24,617,422 cevap

364,426 kullanıcı

...