0 oy
309 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (801 puan) tarafından
selam kizlar on gun once 2 yasina girdi oglum herseyi anliyor soyledigim herseyi yapiyor anne dede teyze annane dayi hala amca abi gel git sayi sayiyor renkleri soyluyor soyledigim herseyi parmagiyla gösteriyor ornegin saç nerde diye sordugumda gosterip saç diyor goz temasi da var butun hayvanlari sesleriyle taklit ediyor sarkilari soylerken tam soyluyor ama cumle kuramiyor randevu aldim hastane icin acaba cok mu acele ediyorum lutfen yardim edin ilk cocugum 

15 Cevaplar

0 oy
(14,589 puan) tarafından
2.5 tan sonea başladı bisiler demeye kuzum bnm oğlum telaslanma
(801 puan) tarafından
ya bekliyim mi biraz daha kuzum
-Reklam-
0 oy
(8,036 puan) tarafından
Daha küçük kurar 
(801 puan) tarafından
insallah canim ya çok korkuyorum
0 oy
tarafından
Kiz dur ya daha 2 yasinda erkek cocuklari 3.5 yasina kadar normal acele etme ya
(801 puan) tarafından
hya insallah kurar canim
tarafından
Korkma ya konusmayan çocuk varmi yook sukur dilsiz degil kelime söylüyor  o halde sikinti yapma benim arkadasimin oglu 4 yasinda cümleler kurdu simdi 5 yasinda susturamio gitmedigi doktor kalmamisti
0 oy
(6,398 puan) tarafından
Benimki de temmuz 10da 2ye giricek tık yok hala
(801 puan) tarafından
ya insallah konusurlar kuzum ya ben artik piskolojimi bozdum konusa konusa herseyi anlatiyorum gösteriyorum bakalim ne zaman konuscak
(6,398 puan) tarafından
Ben takmıyom o kadar. Zamanı geldgnde konusur canım :D
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Çok normal 3 yasinaukadar kelimelerj bile söyleyemeyen cocujalryvar heyecamlisiniz endişe ediyorsunuz aklınızda hep acabalar var cevrenizdekiler hep falancanin şu zamanda konustuybu niye konuşmuyor gibi cümlelerini de duyuyor olabilirisnizuama şu cicukalri biraz rahat bırakın onlar haziruolduklarinda zaten herseyi yapar sizde bu zmanalrin tadını çıkarın 
(801 puan) tarafından
ya annelik iste canim tabiki korku olcak endise ediyorum bide ilk ve tecrubem olmadigi için sordum
(1,139 puan) tarafından
Biliyorum özellikle belirttim zaten çok da haklısın endişe etmekte sorman da çok güzel ama rahat ol daha var konuşmasına
0 oy
(999 puan) tarafından
İki yaşına iki ay var benim oğlum da aynı dediklerimi anlıyor getir diyorum getiriyor istediği şeyi anlatıyor ufak tefek kelimeleri var çok şükür ama daha tam anlamıyla şunu de dediğim zaman demiyor keyfî yerince kendi diyor..
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Acele ediyorsun tabi hala zamanı var ki şimdiki yeterliliği bile gayet iyi 
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Geç bile kalmissin 2 yasinda ve cümle kuramiyo olacak iş degil yerinde olsam randevumu öne almaya calisirim
tarafından
Ciddimisin la hemşo
(7,936 puan) tarafından
Tabiikide degilim hemşo
tarafından
Ulan bende diyorum bu karıı ne diyo sjsjaj ciddi gibi yazmışsın :)
(16,583 puan) tarafından
Bari sonuna bı ağız eğme emoji koyaydin:D çok ciddi olmuş bu böyle
(7,936 puan) tarafından
Emojiyi unutmusum yaa fazla ciddi olmus☺
0 oy
tarafından
Benim kızım 25 aylık bu kadar çok kelimesi bile yok doktor normal dedi git sana da desinler :) 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Bence normal canım benim oğlum 23 aylık sadece anne gel baba gel diye biliyor 
0 oy
(9,740 puan) tarafından
Doktora götür canım uzmanından yardım al ben goturucem 3 yasına ıkı ay var 
0 oy
tarafından
Bnimki 3 yaşında kurmuyor:)))
0 oy
tarafından
Anne gel baba git abla mama demesi 2 yaş için uygun bence hayvanları bile tanıyor diyorsun çocukta Bi problem yokki canım 2.5 3 yaşına kadar normal
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Benim arkadaşımın oğlu 3.5 yaşında 3 yaşında konuşmaya baslamis
0 oy
(7,269 puan) tarafından
Cnm bnm oğlum tam 2 yaşında ama bunların hiçbirini yapmıyor sadece isim söyleyince o kişilere bakıyor tanıyor ama bedenindeki hiçbir şeyi daha bilmiyor bence tedirgin olma aceleci gibisin...
(1,175 puan) tarafından
Kuzum benm oğlan da aynı şekilde hiç bir şey dediği yok artık korkmaya başladım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 177 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
6 cevap 107 göst.
0 oy
3 cevap 132 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Tokyo (158 puan) tarafından soruldu

412,076 soru

12,404,950 cevap

44,573 kullanıcı

Kategoriler

...