Kızlar canım çok sıkkın eşim dışarı çıktı bugün bi abimle görüşücem dedi arkadaş çevresinin hepsini bilmem zaten, neyse az önce aradım açmadı telefonu, sonra whatsapptan ne lazım gelirken alayım yazmış ama hiç açamadım bilmem ne diye açıklama da yapmadı, daha sonra da bir kaç defa aradım açmadı telefonu, alınacakları yazdım neyse sonra neden telefonu açmıyorsun bundan sonra bende dışardayken telefonlarını açmıcam yazdım hadi çalışsan tamam bari bi açıklama yap neden açmadığını yazdım üstüme çok geliyorsun arkadaşlarımın yanındayım falan yazdı telefonu açmama sebebin ne dedim cevap vermedi bir daha açma zaten eve de gelme sakın yazdım tamam gelmiyorum bu kadar bunaltılmaz yazdı, arkadaşlarının yanında da olsa telefonu açıp arkadaşlarımlayım müsait değilim ararım ben seni deyip kapatabilirdi, yada arkadaşlarının yanından 2 dakika ayrılıp konuşabilirdi ben saatlerce telefonda konuşacak değilim arkadaşlarıyla olduğu için zaten fazla 2 dakika konuşup kapatırdım telefonu, sanki bir şey saklıyormuş gibi bir tavır aldı, üstüne bir de yok üstüme geliyorsun falan demesi çok tuhaf geldi yada mesajda aşkım arkadaşlarımlayım kusura bakma telefonu açamadım, ben seni ararım falan yazsaydı güzelce, sinirden ağlamak üzereyim cidden eve almakta istemiyorum.