0 oy
1,096 göst.
Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından
Calisyorum ilk bebegimle ilgilenmek icin 1 sene izin killandim. 1 ay oldu ise basladjm. Ve suan 2. Cocuk fikrinu cevrem aklima soktu. Bende istyorum pespese buyusunler arkadas olsunlar istyorm erken mi kizlar  9 ay hamileljk derken oglum 2 yasjna girmis olucak belkide hemen olmuycak cocuk orasini bilemem. Benim sipam 1 yil sonra oldu. 1 yil ist3djk

46 Cevaplar

0 oy
(94 puan) tarafından
Sakın öyle bir hata yapmayın derim inanın ki söylendiği gibi değil. Bnmkikerin arası 19 ay ama 1.5 yıldır ne kadar zorlandım Bi ben Bi Allah biliyor. Kendine de çocuklarına da yazık etme az büyüsün yaparsın rahat kafa ile bakarsın hem 
(378 puan) tarafından
Aynen canim bende vazgecrim geri dusunceydi sadece. Gozum korktu ve oglumun hakkina girmek istemedim.
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Hunileri takmak istiyorsan yap tabii

Birde ilki biraz daha büyüsün çok zor oluyor ikiside uysalda olsa ikisine ilgi göstermek zor bnmkilerin arası 2,5 yaş ama oğlum çok hareketli çok zorlanıyorum kardeşini uyandırıyo hep 
(378 puan) tarafından
2 yasjnu bekleyim dyorum abakalm canim. O zman ki durunlara gore dusuncem yine
0 oy
tarafından
Bebeğin sakin galiba 
(378 puan) tarafından
Asiri hareketli bi cocuk aksine
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Bakicak olan sensin yani ben düşünemiyorum cnku kızım çok yaramaz ama uslu olsaydı olabilirdi 
(378 puan) tarafından
Benimkide asiri yaramaz .cok hareketli bi cocuk. 2 yasjni bekliycem arrik rabbim ne verorse guzel verir. Hayirlisi
0 oy
(98 puan) tarafından
Bacım bebeğinin durumuna bağlı mesela ben kendi kızımdan sonra bir daha çocuk yapmam dedim ama usludur uyumludur bir arada büyürler ben biraz ilk çocuk da hakkını almalı  büyüsün gitsinler diye çocuk yapılmamalı diye düşünüyorum 
(378 puan) tarafından
Dpgru dusunuyosn canim . Bebegim zor bi cocuk geceleri ama. Hareketli oldugu icin disardaki cocuklarla oynamak ck istyor. Kayinvalidem sagolsun bakiyi. Eger hamilelik dusunursem annemde var destek olurlae . Tayinim cikarsa baska ile gelemezler. Bende onlaein yanindayken yapiyim allah nasip ederse buyusun dyirm. Ama bir yandanda ogljmun sut hakkina girmek istemiyirm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 263 göst.
28 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 281 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.