0 oy
366 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kardeşim Suriye sınırında askerdi. Şükür Rabbime yarın akşam geliyor uçakla. Nerede varsa rabbim korusun hepsini sağ salim ailelerine evlatlarına kavuştursun. 

Yarın sabahtan annemlere gidicem İzmir'e akşamüstü de havaalanına gidip karsiliycaz. 6 aydır hiç görmedik şuan bile duygularimi bastıramiyorum. Uğurlarken çok aglamistik. Çok güzel bir duygu şükür eli ayağı tutuyor yaptı geldi. 

Ne Çürük Ne Bedelli, Vatan Borcu Ödendi ☺️☺️ 

Suriye sınırında yaptığı için çok korktuk okuduk hep. 

Aklınıza gelebilecek herşeye şahit olduğunu söylüyor rabbim hepsini korusun . Hepsi bizim evladimiz kardeşimiz. Onların sayesinde rahat uyuyoruz. 

Hele ki ülkesini bırakıp Suriye ye göreve gidenlere... 

Diycek çok şey varda neyse. Rabbim ayaklarina taş degdirmesin 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy Rabbım sag salım kavusmayııı nasıp etsınnn sende mı ızmıre gelıyosunnnn 
tarafından
Aminnn canım hepsini inşallah. Evet ben aslında izmirliyim ama Manisa'ya gelin geldim. Annemler İzmir'de
tarafından
Yaaa şöyle bır ızmır bulusması yapsak keskee, manısa da okudum bendeee cok severım manısayı
tarafından
Merkezde mi okudun canım ben ilcesindeyim ☺️ keşke demi ne güzel olur çok var İzmir'de oturan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım 
tarafından
Aminn canım darısı diğer askerlerin başına inşallah
0 oy
tarafından
Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin
tarafından
Aminnn canım darısı diğer askerlerin başına inşallah
tarafından
Aminnn aminn
0 oy
tarafından

Amin canım amin gözünüz aydın ben bile okurken duygulandım inanki :'(

tarafından
Kıyamam canım hulyam ❤️ teşekkür ederim
tarafından
Kazasız belasız gelsin inşallah canım benim ❤
tarafından
Aminn canım benim nerede varsa inşallah ❤️
tarafından
Amin canım inşallah ❤
0 oy
(7,863 puan) tarafından
Umarım psikolojisi iyidir. Genelde o bölgede olanların psikolojisi bozuluyor destek alması gerekenler oluyor. Gözünüz aydın olsun. Allah askerimize polisimize zeval vermesin
tarafından
Hergun aradı bizi şükür. Yazıcı olarak görev yaptı bolukte. Bir kere de kameralı aramış annemleri genelde fotoğraf falan atiyor iyi görüyordu konuşması olsun resimlerde falan ama dediğin gibi sonuçta asker pskolojisi . Aminj canim
0 oy
tarafından
Rabbim sağ salim kavuşursun inşallah.  Sınırda millet vekillerinin oğullarını da görmek dileğiyle. Gerçi sinir bile değil direkt Suriye yazmışsın. Şimdi gel de ırkçılık yapma
tarafından
askere gitsinlerde sınır surda kalsın canım
tarafından
Maalesef haklısın ne acı ki
0 oy
(135,552 puan) tarafından
gozunuz aydin hanife hanim
0 oy
tarafından
Eşim de Suriye sınırında karakol komutanıydı 1 sene. Kavuşmanıza şükürler olsun o zaman :) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy
6 cevap 138 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Emine S (17,430 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 278 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
28 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilek6616 (5,138 puan) tarafından soruldu

411,409 soru

12,384,422 cevap

43,420 kullanıcı

Kategoriler

...